Új hozzászólás Aktív témák

  • Lassú Víz

    őstag

    válasz t.imi #5614 üzenetére

    Ha jól tudom 40 ezer a javítása. Kb ennyiért kapsz ismeretlen előéletű használtat is. A javítás után meg lesz teljes körű fél éves garanciád is. Érdemi előrelépés E30, E3, E5. Vagy m4/3 ha szereted az Olympust. Most pl. E-PL5 van nagyon jó áron, de azért jelentősen más a fogása mint az E520-nak. A 4/3-os obikkal csak az E-M1 biztost teljes értékű kompatibilitást, a többinél az AF lelassul és nem véletlenül javasolják az S-AF + MF üzemmódot melléjük.

    Én vagy javíttatnám, vagy eladnám a tele obit, (a vázat fókuszhibásan a kutya se veszi meg, elhallgatni meg tisztességtelen), és vennék egy E-PL5 DZK kitet vagy egy E-M10 kitet. Az 50-es obit egy adapterrel megtartanám makrózni, portréra pedig még vennék egy mZD 45-ös-t.

    Ha eddig elégedetten használtad az 520-ast javíttasd meg. Minden más megoldás a többszöröse lesz. Viszont, ha úgy érzed, hogy a gép képességei már korlátoztak a megfelelő kép elkészítésében (ISO, zaj, felbontás) akkor rendszerváltás, de alapos körülnézéssel más gyártók kínálatát is beleértve. A meglévő objektívjeid nem indokolják a rendszerben maradást.

    A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

Új hozzászólás Aktív témák