Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz mkRoland #3661 üzenetére

    Epson van nekem is otthon R265, 6 patron megy bele, Tescoban van színes készlet 3ezerkörül, meg fekete 6-7százért hozzá. Ennyire nem voltam képben, h a fej az most tulajdonképpen hol is helyezkedik el.
    Nagyon jól összefoglaltad, el is mentettem. :K
    Lehet, h ilyen beszáradással küzdök pedig én is otthon, legutóbb nagyon sokáig nem használtam, mert nem a Tescoban vettem a patronokat, hanem máshol, aztán kiderült, h egyrészt drágább is volt jóval, másrészt sárgát nem adtak hozzá; így majdnem 2 hónapig nem is tudtam használni (akkor sikerült szereznem egy sárgát hozzá), és ez az ünnepek előtt volt még, azóta meg nem voltam otthon, viszont arra emlékszem, h nagyon csúnya csíkos képet nyomtatott utoljára, csak nem értem rá szórakozni vele, de remélem a beépített tisztogató alkalmazások kitisztítják nekem a fejet, és nem az lesz, amit a linkjeidben olvastam.. :(
    Ha tudtam volna, h ez így működik, akkor sürgősen kerítek hozzá sárgát, most lehet, h dobhatom ki az egészet... Csak nem akartam a Tescoban egy komplett készletet venni a sárga miatt, gondoltam majd csak kapok hozzá sárgát valahol..

    Ez ami itt a szüleimnél van, ez meg most egyelőre jó, holnap megyek fekete patronért a Tescoba. De akkor már értem hogy működik.
    Lehet ennek is USB kábel gondja volt, de akkor kiírhatta volna, h adatkábel szakadás, vagy ilyesmi, akkor tudtam volna mi van. :((

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák