-
IT café
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevike576
senior tag
Kb. énis viccnek szántam a válaszom
Sajnos részese voltam annak amikor tavaly 3080 launch-nál aqua kitette az asus tuf-ot 300k-ért, éshitegetett minket heteken át, hogy késik a beszerzés:de végül ezt a levelet kaptuk:
Na ekkor engedtem el az aqua-t végérvényesen ! Ja és azóta már volt garanciás ügyem is velük, de bár ne lett volna...csürhe banda...senkinek nem ajánlom őket![ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Riadó, Asus bundlik a német webshopban
EA: It's in the crate!
-
oke
senior tag
3060 TUF bundle - rendelhető
3060 TUF csak magában - nincs készletenMondjuk az itthoni árakhoz képest még ez sem lenne rossz, ha lehetne rendelni innen. Az a kb 82 euro plusz nem tudom reális e a többi cuccra...
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Kiviszik a saját nevedet és mailboxde címét használva (, és ott nekem eddig szépen mindig megtalálták ez alapján a fiókomat és jött az értesítés. (de relatív ritkább a nevem)
De ha Kovács István vagy Budapestről, az probléma lehetSzóval: regisztráció nélkül a terméket kosárba helyezve, majd a direkt zu paypal linkre kattintva fel is dobja a paypal fizetési ablakot, ezen belül módosítod a szállítási címet Dauerbach Ignác weberstrasse 57, Zittau -ra és kiküldik oda DHL-el)
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Jött egy 3080 Ti bundle is közben 1699
-
-
warcat
veterán
válasz kevike576 #7013 üzenetére
Bőven 600 felett vannak jegelve a nem lhr-es 3080-ak aprón, nem tudok neked most árat becsülni de szerintem számlás, minőségi Asus TUF-ra kifizetnek 650 felett.Szóval teljesen kivitelezhető gondolat.
Szóval némi haszon mellett még lenne egy pc házad pluszban meg a többi limlom[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz #65537792 #7019 üzenetére
Teljesen jogos, de vigyázz azért, mert már nem egy hónappal ezelőtt van, nem fognak annyi szajrét mellé adni.
3070 Ti bundle 949-ért szuper lenne a monitoros elképesztően jó ár/érték aránnyal rendelkezett, de szerintem azon is árat emelnek ha lesz egyáltalán.
-
Gabe2100
csendes tag
Én mostanában jártam úgy, az egyik nagy magyar webáruházzal, hogy késő este megláttam náluk egy Zotac RTX 3060-as kártyát 173 000 Ft-ért rendszer szerint 1 db raktáron volt. Azonnal lecsaptam rá. Rendelésemet elfogadta a rendszer, megkaptam a visszaigazoló e-mailt is. Majd másnap jött a válasz, hogy sajnálják, de készlethiányra hivatkozva törölték a megrendelésem. Majd néhány e-mail váltás történt még, de végül nem juttotam hozzá a kártyához. Remélem mihamarabb vége lesz ennek az áldatlan helyzetnek.
[OFF]
Sajnos manapság nemcsak a videokártyával van így, hanem sok minden mással is. (bicikli, autó, építőanyagok stb...)"Every second, every minute, every hour, every day.... It never ends!!!"
-
egnatt
csendes tag
válasz Gabe2100 #7023 üzenetére
Hasonlóan jártam, csak egy MSI 1660Ti-al. 104.900-ért, amit ki is fizettem, de vártam, hogy téves árra hivatkozzanak. Legnagyobb meglepetésére telefonon is visszaigazolták, majd kb 2 óra múlva jött egy másik hívás, hogy rossz volt az ár. Ez az iway.hu volt. Nem volt kedvem vitatkozni. Sad.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz Gabe2100 #7023 üzenetére
Én jártam ugyanígy az Amazon.de-vel is. Pont videókártya, pont ugyanígy leadva a rendelés, visszaigazoló e-mail is jött, csak nekem több nap után törölték.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Gabe2100
csendes tag
válasz South Velen #7025 üzenetére
Igen, bestbyte volt.
"Every second, every minute, every hour, every day.... It never ends!!!"
-
pn4hvq
senior tag
ZOTAC GAMING GeForce® RTX™ 3060 Twin Edge OC Videokártya, 12GB GDDR6 (ZT-A30600H-10M), 192-bit 219e eMag
Ez vállalható ár? -
Jack@l
veterán
Megéri alternate.de-ről rendelni egy 40 euros billentyűzetet? Tudja valaki kb mennyibe kerül a szállítás?
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz echterion #7032 üzenetére
Köszi, ugy mar karcos. Egyebkent nem engdett nem német címmel checkoutolni...
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
warcat
veterán
ASUS TUF RTX 3060TI OC V" 779,02 €
mailboxdet használva 780 a vége (273e) , Mo-ra rendelve 821.88€ (288e)
Nem lenyűgöző, de jól összerakott kártya ennyiért.[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060Ti OC V2 8GB
699Eur
cyberport.de
Avanti Roma
-
ScomComputer
veterán
Akcijóóó: [link]
-
addikt
válasz ScomComputer #7048 üzenetére
Edigital-os árakra álltak át.
Ott 1 hete szerintem már ennyi.
Bezzeg ha nem lenne ott az a V2...
1,2 másodperc alatt tűnt volna el.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Tomassy00
senior tag
Én még mindig csak pislogok ezeken az árakon. Egyszerüen nem tudom elhinni, párszor már megcsíptem magam, hátha csak egy rossz álom... Sajnos ez a valóság
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest