- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz Shadowfax #827 üzenetére
Nagyon jól mondod...aki játszani szeretne, az vegyen egy asztali pc-t!!!! Egy átlagos noti max 2,5 - 3órátbír ki akksiról!!!! Ha pedig valaki tunningolni szeretné agépét, az cserélje le egy jobbra!!!!!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Hello ismét!
Ara lennék kíváncsi, hogy milyen DVD írót vegyek a gépembe??? Egy philips sdvd8431 van most benne! Van egy olyan gondom vele, h nem olvas be mindíg egyes cd ket dvd ket!! Néha igen néha nem! Ugy szokta beolvasni, ha kinyitom, s becsukom, s amikor felpörög akkor gyorsan nyomok egy másolást, mert ha később teszem, nem pörög fel.. s nem is olvas be! Kiírja, h hibás fájl... nem olvasható/másolható!! Néha pedig akkor se másol ill olvas ha felpörög!
Mi lehet ennek az oka, illetve ha cserélni kell, milyet vegyek bele, s hogyan cseréljem ki házilag...???
FuSi Amilo A1650G 1Gb RAM, AMD 3300+ Sempron, ATI Radeon X200M 128Mb, 60Gb HDD ...
Válaszokat előre is köszi!
Üdv:demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Hali!
Azt hiszem PATA...tehát: IDE/ATAPI
Most nem vok a gépnél, nem tom megmondani everest nélkül!
Másik kérdésem, az volt h hogy kell cserélni?? De azt olvastam valahol, h csak kicsit határozottabban ki kell húzni ill finomul, de erősebben mint amikor lemezt teszel bele... s kijön az egész!
Másikat meg csak be... helyette
Ez igaz??? Nem merem megtenni míg nem kapok pontos infot arról, h h ogy is kell!!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #856 üzenetére
OK!
Lalikám....
Van egy logisztikus ismerősöm... ő szinte mindnhez ért...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Hello!
Itt vannak a képek...
Remélem működik, most csináltam ilyet először... A képfeltöltés.hu ra töltöttem fel! Sajna csak telóval tudtam képeket készíteni , ha nem elegek, vagy nem jók, készítek többet, ill. kérek egy digitális gépet kölcsön!
Üdv: demars
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz Macilaci457 #859 üzenetére
Hello!
Feltettem a képeket...
Várom a hvéleményeteket, mert én most sem látok sehol sem a DVD író körül sehol sem csúszkát...
Üdv:demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz Macilaci457 #878 üzenetére
Hello!
Dolgozom az ügyön...
Sajna nincs digitális gépem, se szkennerem s a telóm csak ennyit tud..
ÜdvAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest