Aktív témák

  • Tapsi

    veterán

    válasz Stalker-2572 #47689 üzenetére

    Nézd meg a Túl jó nő a csajom c. filmet, tanulságos lehet számodra. Miféle duma már ez, hogy mindig lesz sportosabb, gazdagabb, blabla? Ember! :)

    Az "értelmes" pedig nagyon relatív. Amúgy meg a Morrisonsban, Rioban is lehet normális csajokat találni, csak mint írtad, a picsamutogatók tetszenek. Ez ezzel jár.

    Ismerkedj inkább egyetemen (bár ma már az sem tuti), sőt, egyetemi buliban. Azért az ottani csajok még mindig valamelyest kiemelkednek a posványból.

    Azt is kalkuláld bele, hogy egy "normális" csaj egy hozzá hasonló faszira bukik. Gondolok itt célokra, sikerre, humorra, stb. Vegyük ide a kis dolgokat is: szánj időt rá, lássa, hogy tényleg fontos neked, legyél diszkrét, ne pofázz el mindent a hülye haverjaidnak, arra nagyon allergiásak. Ha a szemükben te csak egy infantilis marha vagy, akkor idő előtt pattintva leszel. Főleg, ha még dögös is a csaj, mert akkor 1000 jelentkező van a helyedre.

    Ha már személyes példát akarsz:

    Exemmel 3,5 évig voltunk együtt, nagyon értelmes csaj, többdiplomás. Ezzel együtt humoros, "normális". Nem fogom ajnározni, a lényeg, hogy egy nagyon tuti kis nő, és ami fontos, hogy nagyon nőies, kedves, mosolygós. Szerintem a legfontosabb az, hogy időt szántunk egymásra, sok közös programot szerveztünk, és igazándiból ő volt az egyetlen a nőim közül, akiben 100%-ig megbíztam. Pont emiatt nem is voltam féltékeny soha, mondjuk ehhez tipikusan tartom magam, hiszen értelmetlen dolog szerintem.

    Fontos még a rugalmasság. Az egyik haveromnak az összes kapcsolata arra ment rá, hogy ő hihetetlenül makacs, akarnok, nagypofájú. Mondjuk dumálni én is tudok, de azért alkalmazkodni kell a másikhoz. Az sem megy, hogy megpróbálom "trancsírozni", bizonyos dolgokat elfogadni belőle, a többit meg figyelmen kívül hagyni. Ez nem működik, és megöli a kapcsolatot. Vagy teljesen elfogadom úgy, hogy van, vagy nincs értelme az egésznek.

    Persze nem szabad leragadni egy nőtípusnál. Egy korábbi csajom például szöges ellentéte a fent leírtaknak, igazi vad természet, eszméletlen kisugárzással, és közepes képességekkel (nem hülye ő sem). Na, ők azok, akik akaratlanul is meghülyítik az embert, és nem tudsz ellenállni nekik. Ha rám hallgatsz, menekülsz! :DDD

Aktív témák