Új hozzászólás Aktív témák

  • moli.hu

    őstag

    válasz bopeti98 #3799 üzenetére

    a Mini a kovetkezokben kulonbozik:
    -nincs internet es wifi
    -nincs gamecube
    -nincs komponens kimenet
    -nincs sdkartya

    kezdjuk a lenyegtelenebb dolgokkal: a gamecube gondolom nem erdekel, hiszen az mar 10 evesnel is idosebb dolog, meg amugy is, te wii-t akarsz.
    Kovetkezo a komponens kimenet hianya, mert az erezhetoen szebb kepet ad. Viszont annyira nem, hogy megdobbenj. En kompozittal hasznalom.
    Az internet elengedhetetlennek tunik, de megsem az: a nintendo mar elkezdte lekapcsolni a wii netes szolgaltatasait. Es ez folytatodni fog. Ha nincs internet, akkor nincs tavoli multiplayer. A wii-n a multiplayer szervereket a kiadok mukodtetik, ok is folyamatosan kapcsoljak le a szervereket, az EA peldaul folyton a hirekben szerepel emiatt. Itt van meg a Wiiware es a VirtualConsole, ezek is internettel mukodnek, de ha a lemezes jatekok erdekelnek, elfogadhato veszteseg. Gyakorlatilag ha wii-t veszel, azt ma mar lemezes singleplayerre es lokal multiplayerre veszed.
    Es az sdkartya. Ez azt jelenti, hogy a jatekmenteseidet nem tudod a konzolon kivulre rakni, nem tudod archivalni. Kerdes, hogy ez erdekel-e teged, es a jatekmentesek amugy is el vannak kodolva a konzol egyedi kulcsaval, tehat az adott mentest csak az adott konzolon toltheted be. Az sdkartya meg egyeb dolgokon is segit, de ez nem jelen forum temaja.

    Szoval a Mini annyira nem buta otlet, foleg, ha nem szeretsz hasznalt targyakat venni, en peldaul eletemben vettem mondjuk 7 hasznalt cuccot, 1-el jartam jol. Es engem megnyugtat a garancia, vagy jobban mondva inkabb frusztral a garancia hianya.

    Viszont fontos tudni, hogy hiaba 6.5 eves a gep, a hardvere a megjelenes pillanataban elavult volt. Vagyis a gep grafikaja idosebb, mint 6.5 ev. Es az nagyon sok. Ezt azert irom, mert sokan nem tudnak tullepni a grafikan, es hiaba 80% fole ertekelt a jatek, 15 perc utan kikapcsoljak, annyira bantja a szemuket. A legfontosabb tehat az, hogy te milyen tipusu vagy: akinek szamit valamit is a grafika vagy aki el tud melyulni meg a legcsunyabb jatekokban is, ha az hangulatos. Peldaul szoktal-e pc-n retrozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák