Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Sziasztok!

    Adott egy C2D gép, HD4670 vga, 2x2 gb kingmax ddr2 800 ram, egy caviar green Sata II vinyós, Gigabyte GA-P35-DS3L lappal.

    A rokonok hozták, hogy "lassú,de nagyon", nem részletezem, hogy mi volt rajta, 500 kémprogram, pc cleaner, játékmodok hada, annyi hivatkozás/ikon/mappa az asztalon, hogy szó szerint nem volt hely, természetesen mindegyik olyan elérési úttal, hogy a mappa mappájának a mappájában 500 almappa és így.

    Mivel XP volt fent nekik, újraraktam, de előtte kivetem a vinyót, vírus ellenőriztem. Majd legyalultam, és í]y került rá az új rendszer.

    Felment, aztán kezdődött a baj, bebootolás után ráklikkeltem kétszer agy programra, és behalt az egész. Mármint lefagyott, semmi másra nem tudtam klikkelni, viszont az egérmutató vígan szaladgált. Pár reboot után tudtam programokat telepíteni, majd megint ugyanez, elindítottam egy installt, majd kijelölve maradt és annyi, semmit nem csinált, csak az egérmutató mozgott. Raktam W7-et is, ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy itt már csak random fagyogat le, vagy ha el is indítok valamit, megcsinálja, csak van,hogy egy percig "karikázik", mire végrehajtaja a folyamatot. Egyik bootnél semmi gond, másiknál meg ilyeneket produkál, mint leírtam. Van, hogy már az elején eljátssza ezt a lassulós/fagyós dolgot, de van,hogy megy már fél órája, és akkor.

    Ramokat teszteltem, rakosgattam másik slotokba, nincs bajuk (DOS alól, memtest-el is semmi gond). Hőfokok rendben, vga és proci is, több programmal megnéztem/teszteltem.

    Vinyót szintén teszteltem, rendben. Sata kábelt kicseréltem, volt itthon másik, nem az a baj. Csökkentett módban ugyanúgy produkálja ezt random. Átnéztem a lapot, stb, nincs púpos kondi, ilyesmi.

    Valakinek van még ötlete, mit és hogyan tudnék tesztelni? Lehet,hogy tép para? NEm szedném szét a gépem, csak hogy ezt teszteljem,ha így van... FSP táp, mér a régi fajta, amikor ezek nagyon jónak számítottak (azóta nem tudm, mi a helyzet).

    Nincs valami általános tesztprogram, ami megmondja, hogy WTF? :D

    szerk.: Ha így megfagy valami elindításakor, olyankor csak a reset segít, semmi ctrl-alt-del, vagy hasonló, semmire nem reagál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák