Új hozzászólás Aktív témák

  • Babil

    csendes tag

    válasz TigerCat #1476 üzenetére

    Kipróbáltam a linkkészítést, tényleg jó ötlet, így sokkal egyszerűbb, főleg hogy néha tök nehezen jut eszembe hol is kell beállítani hogy most látszódjanak vagy ne a rejtett fájlok. Most akkor jól értem, hogy az Appdatában tárolódik minden adat a különböző progaramokkal kapcs és akkor elég mindig ezt a mappát lementeni aztán visszamásolni, vagy csak egyes programoknál igaz ez, mint pl a winamp, googleearth, picasa, skype...? (ez mondjuk már nem winampos kérdés)

    A winampon is sikerült beállítanom, hogy figyelje a külső vinyóimon meg a rendesen is a zenét tartalmazó mappákat, meg a rescan is be van pipálva, viszont továbbra se úgy működik ahogy szeretném. Ha pl becsillagozok egy a gépemen található zenét, aztán azt áthelyezem egy külső kisvinyóra, akkor az új helyéről elindítva már nincs meg a csillag. Szóval nyilván nem ugyanazon a vinyón lesznek a zenéim életem végéig, muszáj lesz néha új helyekre másolni őket, csak még nem értem hogy tudom ezt a zenékhez tartozó adatvesztés nélkül. Meg ha két különböző vinyón megvan ugyanaz a fájl, nem lehet elérni vhogy hogy mindkét fájlhoz társítani tudja a winamp ugyanazokat az adatokat?(mert két külső vinyóm is van, ebből az egyik csak a biztonsági mentésekkel van tele, a gépemet max csak átmenetileg használom adattárolásra.)

    A freefilesynces programmal amúgy megérezted mi hiányzott nagyon nagyon eddig az életemből! óriási köszi érte, nem is tudtam hogy ilyen létezik, ráadásul ingyen letölthető, plussz épp ilyen fájlrendberakós periódusomat élem, úgyhogy extrán jól jön.:):)

Új hozzászólás Aktív témák