Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz mmat3 #21231 üzenetére

    Nem nagyon. Egyébként nem tudom hogy sikerült eltörnöd a Wild-ot, szerintem elég strapabíró, vastag; a CAL!-nak ehhez képest nagyon vékonyka szára van, Tyll ki is emelte tesztjében, hogy elég gyengének tűnik. Persze, ha vigyáz rá az ember akkor minden sokkal tovább tart, melóhelyen egy 15 év körüli Beyer DT331-et használok, ami full műanyag, mégis bírja. : O
    Talán a Retro DJ acélhuzal pánja tovább fog tartani, hangilag jobb, mint a Wild, és lehet csavargatni, hajtogatni (persze nem üzemszerűen, de rugalmas, visszaáll) ismerősöm fiának vettem ilyet karácsonyra pont azért mert gyerek, és strapabírónak tűnt.
    Persze ha a fülkagylóra lépnek rá vagy hasonló, akkor az is szétmehet...

    (#21211) kammerer:

    Teljesen igazad volt, úgy látszik annó visszafelé próbáltam a K514, K512-t és a K511-ig már valószínűleg nem jutottam el.
    Az 512 szerintem felejtős, akkor már inkább az 514, de a K511-ben tényleg megvan minden az alsó tartományban is ami kell (ettől függetlenül középben egy kicsit túl erősnek éreztem a magasokhoz viszonyítva, de nem tudom mennyire volt bejáratott, elég újnak tűnt a fejes, lehet hogy bejáratva a magasak is kinyílnak, mindazon által nem volt tompa vagy hiányos)

    Szóval erősen ajánlott kategóriába került nálam is 10e Ft-ért!

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák