- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
hi
nem tudjátok az mitől lehet, hogy az egy hónapos logi g3 egerem, eleinte még kedvelte, a steelpad qck mini padomat, mostanában meg akadozik rajta. lassan húzom egy irányba az egeret a kurzor többé-kevésbé követi, de kisebb ugrálásokkal minden irányban. gondolom ennek nem igy kéne lennie, régebben mintha nem csinálta volna. remélem nem az egérnek van baja. a pad egyébként nem piszkos az sem sokkal régebbi, mint az egér. izzadságon kivül más nem érte még
-
tzimash
őstag
Hali,
Vettem nemrég egy A4tech V7m Bloody egeret. Ehhez tudtok ajánlani valamilyen egérpadot, amin normálisan működik?
Próbáltam már többfélén, de nem az igazi.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
válasz jaffa 2843 #9897 üzenetére
Most már ez marad... amúgy nem lenne bajom vele, csak ennyi, hogy úgy néz ki nagyon nem mindegy mit teszek alá.
-
tzimash
őstag
válasz TeebyKay #9899 üzenetére
Most egy pár száz forintos hama van alatta, amin egy hegység van, ennek a sötétebb részein jól működik
Volt alatta egy régi steelseries qck, azzal izeg-mozog a kurzor. rendeltem egy kínai csodát, mely meglepően jó minőségű, de ezen még annyira sem megy, mint a qck-n.
Arra gondoltam, beszerzek valamilyen A4tech egérpadot, talán tudtak a saját egerük alá valami olyat készíteni, amivel nem lesz gondja. -
tzimash
őstag
válasz jaffa 2843 #9921 üzenetére
Sajna nem netes volt, már megvan pár hete.
Nem sok negatívumot találtam róla neten, ezért mertem megvenni.
Logitech G3-at váltott, előtte meg mx300 volt, kicsit leadtam az igényeimet[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest