Új hozzászólás Aktív témák

  • #23310336

    törölt tag

    Sziasztok!

    Aki tapasztalta attól kérdezem, hogy van már a Telekom 4G lefedettsége olyan szinten, mint a Voda 3G? Azaz, hogy utóbbi esetében gyakorlatilag vidéken is szinte mindenhol kis falvakban is van gyors net. Vagy ez majd csak év végére várható?Mert tudtommal a Telekom 3G az elég foghíjas és a városokat elhagyva csak EDGE van.
    Továbbá a Telekom hálózatának megvan még az az előnye, hogy stabilabb, strapabíróbb mint a másik kettőé? Már csak azért is, mert itt még nem kínai hálózat van, hanem Ericsson? Mert pár éve azért összességében az országot járva akkor azt tapasztaltam, hogy nem volt olyan pontszerű a lefedettség, hogy az utca egyik felén van, a másik felén nincs hálózat, valamint vastagabb falú épületek belsejében is valahogy Telekom hálózat mindig volt.

    Valamint szerintetek az, hogy a Telenor hálózat ennyire csapnivaló minőségű és ilyen pontszerű lefedettséget biztosít a másik kettőéhez képest az tervezési hibára utal vagy ennyire amatőrök üzemeltetik a hálózatot? Bár mindenki a ZTE-t hibáztatja, világosan emlékszem, hogy a régi Nokia hálózatuk is pont ilyen csapnivaló volt.

Új hozzászólás Aktív témák