Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    Sziasztok.
    Olcsó mobilinternetre kellene nekem valami megoldás. Jelenleg Telenor MyChat csomagom van, eddig meg is voltam vele elégedve, de egy ideje már nem az igazi.

    Az összefoglaló alapján az iQpro adatkártya (4 GB/1575 Ft) lenne a legmegfelelőbb nekem. A szolgáltató nekem mindegy, jelenleg ugye Telenor van. Hogy kinek a nevén van a szám, igazából nem tudom mi jelentősége van, gondolom azért az a biztos ha saját néven lenne. Viszont olyat nem találtam a táblázatban, ami mindennek megfelelne és a szám is az én nevemen lenne. Számhordozni nem akarok, nekem az is jó ha teljesen új számot kapok, mivel úgyis csak adatra használom a kártyát.

    Hűséget nem szeretnék vállalni. Valaki ezt meg tudná írni, hogy van-e az iQpro adatkártyánál? Mert a táblázatban nem szerepel. Kaució / Belépési díj / Tagdíj, mind 0 forint, ez tökéletes. Csak mobilnetre használnám a kártyát. És még árban is megfelelne, 1575 Ft-ért olcsóbb, mint a mostani csomagom. Ennél sokkal többet nem is nagyon szeretnék fizetni havonta.

    Tudtok ennél jobbat ajánlani? Milyen buktatói vannak ennek? Sosem voltam még flottában. Igazából eddig nem is érdekelt, de felhúzott hogy van is internetem, meg nincs is az adatkeret elfogyasztása után.. Normális csomag, emberi áron meg semelyik szolgáltatónál nincs. (MyChat-nél olyan szinten lassítják 1GB után, hogy használhatatlan. Korlátlan a közösségi média, mégis van hogy messenger üzenetet nem kapok meg, csak ha wifi közelébe megyek, de a Facebook is percekig tölt egy darab képet.)

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák