Új hozzászólás Aktív témák

  • kigyi_23

    addikt

    Sziasztok!

    Be kell vallanom a témához hülye vagyok, nem foglalkoztam ezzel sohasem egyszer ugyan voltam flottában (BM-es) de azt intézte a "cég" :D
    Vodánál vagyok előfizus, de lejárt a hűségem már vagy 3 éve szóval szabad vagyok, néztem az összefoglalót az iQpro adatkártya az tetszik nekem mivel egész hónapban nem telefonálok 20-40 percnél többet így teljesen rendben van, sőt van amikor csak 10-20perc kimenőm van. Mi a teendőm ilyenkor? Tehát a számhordozást a flotta üzemeltetője elintézi nekem nem kell a vodához beslattyognom csak engedélyt kell adnom a flottának hozzá, vagy nekem kell a telenorhoz is bemennem? Ez csak azért fontos, mert emberi időben max novemberben tudok elszabadulni a munkahelyemről így akkor ez az egész tolódik még sokat, mert a legközelebbi üzletük is 45 km-re van innen. (jellemzően nálunk csak telekom van az is csak heti 1 napot lol :D ).

    Bocsássatok meg a hülye kérdésekért, 15 éve a vodánál vagyok ezzel a számommal nem is foglalkozok velük max 4-5 évente ránézek a csomagokra és váltok, ha úgy érzem most viszont betelt a pohár lassan csak adatra van szükségem az meg méregdrága náluk.

    https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Új hozzászólás Aktív témák