Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz fkenny #7394 üzenetére

    Próbáltam 10.10-el, meglepődtem, h símán indult rajta, nem akart tölteni. Fain. Nem akarom nagyon lebutítani, csak beszélgettünk.

    4500 Ft volt 2 GB ram, az elég kell legyen mindenre (ez nem egy gamer gép :D )
    Most átmeneti házban van, csak tesztüzem volt. Hétvégén családi program, jövő héten esténként majd nekilátok, csak a HDD még asztali gépben van.

    Amihez segítség kellene: benchmark (Ubuntu alatt), amivel tudnám másik deszkákhoz (Atom, Brazos) hasonlítani, hogy aki ilyen vásárlást tervez, az tudja hova rakni a VIA teljesítményét. Valahol van XP-m, lehet felrakom egy pár tesztig, de nem szeressem :( főleg mert az még sata előtti változat, floppyzás :( , ha felrakom virtuális gépben, ott meg nem tudom mennyire pontosak lennének az adatok...

    A videóramot a rendszerből csípi, tudni szeretném, hogy 128-256-512 beállítással nyer-e videólejátszáskor (sávszéll miatt szvsz nem sokat... de jó lenne mérni).

    Kap sata HDD-t is, most filózok, hogy mégsem USB-re rakom a rendszert... viszont ha USB-n lenne, akkor a HDD-t le tudná altatni pl. netezéskor, stb... kérdés, hogy összességében a feláldozott sebesség megéri-e azt a pár W spórolást... (gyanítom, hogy nem).

    Köszönöm a lehetőséget, ha elakadok, majd zaklatlak :D

    user137: jók a képek... :) miért nem a postást fotóztad??? Csomagold má' ki :K

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák