Új hozzászólás Aktív témák

  • GerykO

    aktív tag

    válasz fkenny #7357 üzenetére

    Ez sem egy rossz megoldás, de valószívű kevésbé hatékony. De amire én gondoltam hogy az egyik oldalon a fenéklemezt kivágva, egy 12/14 centis slim venti leszabályozva húzza be alulról a levegőt egyenest rá a fedlap közelébe rögzített vinyó(k)ra, onnan keresztül a passzív bordákon tolná ki az átmelegedő levegőt oldalt, illetve akár a tetején keresztül is.
    Vagy csak oldalt luggatva egy notihűtéshez hasonló szerkezet tolná át, ami szintén a vinyókon keresztül húzná be a levegőt a házba.

    (#7356) HookR: A lényeg semmi ne lógjon ki az eredeti dobozból, és 1 méterről ne lehessen hallani. A vinyók gumibakokon ülnének...

    (#7355) zodo: Viszont ahogy HookR is említette, az I/O shield a legvastagabb része a lapnak, amit odamérve a hátuljához, pont beleférne magasságilag. Rengeteget foglalkoztam már a témával, és ez egy elég extrém vékonyság lenne, és belső USB-s csatira -ez 4 darab max.- kötném rá a kiegészítőket a "házon" belül elhelyezve, ügyesen kivezetve azok csatlakozóit.

    Ha valahol hiba van az ötletemben várom a helyesbitéseket. :R

    (#7358) ViZion: :K Ez az ilyesmi megoldás a tuti. :C De ezt is egyedileg kell megtervezni/legyártani, mert bizony minden alaplapon kicsit máshol van a CPU foglalat. :F

    [ Szerkesztve ]

    Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...

Új hozzászólás Aktív témák