Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz sopruk #18035 üzenetére

    Szerintem elsőre is egyértelműen leírtam: a mostani boxszal használod tovább a meglévő előfizetést, hdmi kábellel rákötöd a tévére. Használjátok, ahogy eddig. A box típusa nem látszik a hátuljából, de ott a hdmi csatlakozó, az, hogy digitális videó kimenet nevet írtak rá, nem érdekes. A kép alapján talán egy wayteq hd-95cx [link]

    Jövőre változás lesz a szolgáltatásban ősztől. Év elején megbeszéled az ügyfélszolgálattal, hogy kérsz ingyen boxot az átálláshoz, amit majd kiküldenek valamikor jövő év során a hírek szerint.
    Webshopok szerint a tévéd is tudja kezelni az új T2 h.265 rendszert, amit jövőre vezetnek be. Ennek érdemes utánanézni, hogy tényleg így van-e. Lehet, hogy kérhetsz ingyen box helyett ingyen ca modult, amit a tévé erre szolgáló slotjába lehet dugni. Ezt az ügyfélszolgálattal kell majd leegyeztetned.

    A múltkor linkelt hír szerint a kiosztott box képes lesz későbbi netes szolgáltatásuk használatára is, szóval lehet plusz dolgokat is tudhat majd a tévénél. De ez majd kiderül később.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák