Új hozzászólás Aktív témák

  • killbull

    aktív tag

    válasz zooorba #152109 üzenetére

    Olvasod amúgy fentebb linkeltem az Amazonos linket hogy olvasd el hányan írják le milyen raklap sz_r az RX5500XT driverei?

    Megvan hogy utána belinkelek egy kialvatlan stressztől szétvágott embert aki kamerába elmondja hogy mekkora teher mert venni mert egy RX5700XT t?

    Szerinted balaset ha beírod pl youtube keresőbe hogy AMD driver broken és komplett tartalomgyártók is csinálnak róla videót?

    Igen vannak mindkét oldalt hibák, de összességében NVIDIA nál valahogy dupla annyi VGA áll rendelkezésre adott árkategóriában és alapból több funkció van rajtuk.

    Azon van a lényeg hogy mi nem tesztelők vagyunk akik még fizetnek is hogy szenvedhessenek. Ok hogy NVIDIA n is lehetnek hibák, de pl nálam NVIDIA Encoder minőség fényéveket ver az AMD 10 éve elavult koncepciójára, pl amit az NVIDIA 6000 bitrateből megold az az AMD nél 30 000 bitrate, pl nézd meg hol látsz Twitchen AMD VGA s streamert. Vagy az hogy ha AMD d van akkor pl nekem mákom volt hogy 300Mbps os feltöltésem van youtubera és kibírtam maxolni de így is volt hogy belaggolt néha mert atomstabil net kell a 30 000 bitratehez hogy normális képe legyen annak amit felvettem, és akkor nem mentem bele mit csinál az NVIDIA ha 6000 ről mondjuk 10 000 vagy 12 000 bitratere állítom, egy laza duplázás, jöhet a 60 000 bitrate vagy mi AMD nél? Vagy az RTX AI ami kiszűri porszívó hangját mögötted a mikrofonból? Vagy feljavítja az AI a videó képminőségét webcamerába? Egyszerűen AMD elvan maradva mindenbe és csak ilyen fizetett marketingesek vannak mellette meg akiket ezek megtudnak győzni.

    Nekem ennyi az érvem, egy laza 20 év után váltok mert mindenki NVIDIA s körülöttem és nem hallom hogy szenvednének.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák