Új hozzászólás Aktív témák

  • lordmynher

    csendes tag

    válasz Dr.NX #99510 üzenetére

    köszönöm a válaszotokat
    Dr.NX és cs.zs

    Tulajdonképpen nem szeretnék költeni rá egyetlen fillért se, mivel eddig meg voltam elégedve a Vodafonos connect box-szal wifin is hozta az 500 mega letöltést, de az utóbbi időben egy honlap betöltése 30-50 mp volt. Ügyfélszolgálat először frissített majd cserélte a boxot.
    Egy másik topicban már kaptam tanácsot, hogy kapcsoltassam ki az IPv6-ot, nézzünk jelszintet, csatlakozókat húzzam meg ez mind megtörtént, de nem lett jó, ezért döntöttem, hogy kipróbálok egy wifi routert és a CB-t modem módba kapcsolom.
    Most jó, így vagy az van, hogy jelzem a Vodafone felé, hogy cseréljék ki az eszközük addig amíg nem lesz megfelelő vagy veszek egy routert. Nem szeretnék ha már fizetek egy szolgáltatásért akkor elvárom hogy ne kelljen tízen-húszon ezret még nekem kifizetni. Mondjuk valaki felhívta rá a figyelmem, hogy firmware frissítés volt, most már kikapcsolhatom a ledeket, de cserébe nem megy a net. :(

    Javasoltátok az AX-es routereket és az összefoglalóban ajánlanak 3 félét (2 Asust és egy Xiaomit) Ha a Xiaomi vásárlása mellett döntök kapcsoltassam vissza az IPv6-ot?
    Van előnye a Xiaomi AX1800-nak a TP-Link AC1200-al szemben?

Új hozzászólás Aktív témák