Új hozzászólás Aktív témák

  • Robertoq

    őstag

    válasz Robertoq #82821 üzenetére

    Átnéztem a mesh-es hozzászólásokat és az jött át, hogy ha nem lát rá rendesen egymásra akkor ott is lehet gond. Megnéztem inkább hol tudnám lecsempészni a LAN kábelt, ha jól számolok akkor az emeleti szobában - ahol bejön a DIGI - a laminát szegő mögött lefúrva a garázsban a landolna a vége (piros nyílnál) ami a lenti élettér mellett van :)
    Jelenleg LAN kábellel egy TP-Link Archer C1200 AC1200 van rákötve, hogy a kertben is legyen jel. Ez szeretném leváltani mesh-re. Egyet a DIGI modemre kötnék a Szoba #3ban, ez a többi helyiségtől 10cm válaszfallal van elválasztva, tehát elég erős maradhatna (DIGI modemmel sincs gond). A másik meg a földszintet látná el. Itt az a kérdés hogy a garázsnál 30cm tégla válaszfal, ott át kell vinni vagy ha ott marad elég lehet? A fenti szint 90m2, a lenti 60m2 (garázs miatt), tehát ennyi kellene lefedni + ami a kert ami szintén fontos :)

    Ezek fényében mit ajánlanátok? Semmi extra szoftveres megoldás nem kell pl szülői, csak stabil wifi legyen mindenhol. :) TP-Link Deco M4 (2pack) jó lehet?

Új hozzászólás Aktív témák