Új hozzászólás Aktív témák

  • asbi_

    tag

    üdv!

    router vásárlás előtt állok, de nem egyszerű a helyzet. (számomra legalábbis, nem értek hozzájuk, csak használni tudom őket)

    a terv a következő: egy laptop és egy wdtv live lenne rákötve utp-vel, a wdtv-n deluge torrent klienssel, szóval valószínűleg az lenne a legtöbbet használva (digi 30/20, esetleg később váltunk nagyobb csomagba, szóval lenne nyüstölve rendesen). a wifi-s részre egyszerre max három eszköz lenne kötve, de leginkább csak egy, és a wifis eszközökön nem nagyon menne a letöltögetés. szóval a kérdés: létezik olyan lehetőleg n-es (ki tudja a későbbiekben milyen eszközfejlesztések lesznek még) router ami az elméleti maximum kihasználtság mellett is stabil marad? értem ezt úgy, hogy nem szakadozik az internet, se az msn (ilyet is láttam már sajnos). igazából az se lenne baj, ha 15 körül marad az ára, csak tényleg legyen stabil. :))
    esetleg, ha lenne rajta torrent-kliens, akkor az maximum letöltés mellett mennyi processzoridőt zabálna fel? (persze nem létszükséglet, gondolom megdobja az árát az ilyesmi)

Új hozzászólás Aktív témák