Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz Geresics #66559 üzenetére

    Ha nem is túl nagy, de akad tapasztalatom TP-Link és Asus SOHO felhasználása terénis -- elég sok ügyfelem, barátom routerére "nézek" rá időről időre, főleg beüzemeléskor.

    Tapasztalataim szerint a TP-Linkek egyáltalán nem rosszak, de az árukon túl nem látom előnyüket az Asusokkal szemben. Tehát ha nem gond a pár ezer forint felár, akkor az Asus az árkülönbözetnél nagyobb többletszolgáltatást nyújt -- kérdés, hogy ezt az adott felhasználó kihasználja-e.

    N18, AC56, AC66b1, AC58, AC 87 -- jelenleg ilyen routerekre látok rá, több mint egy tucatnyira, és az Általad említett bugokról (feature-ökről :) ) még senki sem panaszkodott.

    TP-Linkből már összesen csak tán három van, de ez a három több "ránézést" igényel, mint az Asusok összesen, ráadásul egységáron az Asusok wifije szerintem általában jobb. (Nálam minden esetben ez jött ki, elég sok összehasonlító mérést végeztem.)

    Úgyhogy a TP-Link szerintem jó, de semmiképpen sem előrelépés az Asushoz képest (egységáron), nem is beszélve az Asusok szerintem sokkal jobban kezelhető, okosabb és rufgalmasan variálható szoftveréről.

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák