Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Bond 007

    őstag

    válasz Brogyi #55746 üzenetére

    Én screenshotoltam... Nekem ez van otthon is. Csak tudom mit csinál :D Menj fel amazonra és nézd meg az értékeléseket. (van itt is topikja) Anno mikrotiket akartam, de mikor láttam melyik bírkózik meg a gigás pppoe nettel és mennyibe kerül, azt hittem dobok egy hátast! Mégis miért ne tudná csinálni? Van benne egy dualcore 500mhz-es Mips64-es cpu + egy segédprocesszor amire évek alatt szépen megírták többek közt a pppoe hardveres gyorsítását is. Majdnem kiesett nekem is az edgerouter a körből anno, mert pont 1-2 héttel azelőtt kapta meg a pppoe gyorsítást. Előtte csak 150-200megabitet tudott áttolni 100% cpu terheléssel. Ezért volt az hogy mikor készült a teszt smallnetbuilderen, még semmit se gyorsított hardveresen. (még asszem hardveres natolás se volt, és a gui is csak dísznek volt benne).
    Először én se hittem el a felét se, aztán rájöttem hogy nagyon durca cuccokat gyártanak. Azóta otthon a router melllé már a wifit is egy Unifi ap ac tolja. (maximálisan elégedett vagyok vele)

    Btw, nem fizetnek ezért, csak feltűnt hogy sokak nem is hallottak róluk(anno én is véletlenül futottam bele amcsi fórumon), ezért gondoltam megemlítem őket, mert aki kipróbálta őket nagyon elégedett volt velük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák