Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    üdv... ha jól értettem, a dBi érték mutatja meg gyakorlatilag a hatótávot, igaz ez? kicsit ki kellene már pofozni a hálózatomat, egy tp-link 741-esem van, de a digi is emelt netsebességet (100 mbit elvileg), illetve a vétel sem a legjobb pár falon át. Alapvetően csak a telefonnak és a tabletnek kellene eljuttatni vele a netet, illetve a notihoz casual felhasználásra (tehát lehetőleg gyors legyen, de nem azon fog lógni egy ember folyamatos letöltés mellett). Az sem baj, ha okos (felhőszolgáltatások, stb). No meg persze kellene a gigabites csatlakozó

    Az keret kb 15-20k. Ha jól láttam az összefoglalóban, 1043-as vagy wdr3600-as tp-link, vagy valamilyen asus cucc jöhet szóba. Szolgáltatások terén nem tudom milyen a tp-link, de az asus elég impresszívnek tűnik (az N56U-t néztem épp). Külalakra is tetszene, de nem tudom, hogy mennyire gond a beépített antenna, azt nem látom hogy hány dbi-sek.

    Szóval ha inkább a nagyobb hatótáv és a szolgáltatások a lényegesek, mintsem az, hogy wifin át is tudjon gigabitet tolni (de kábelen azért tudjon, mert a fő asztali gép azon lóg), akkor mi ajánlott? 100/50-es nethez.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák