Új hozzászólás Aktív témák

  • Memora

    senior tag

    válasz Intruder2k5 #14482 üzenetére

    Szia!
    Tényleg húzósak az árai ezeknek a router-eknek. Ha reálisan nézem, számomra fölösleges pénznyelő volna egy drágább típus.
    Ha lejjebb viszem az igényeimet, lehet találni valamilyen kompromisszumos megoldást is? A lényeg az lenne, hogy ne kelljen kihúzogatni a kábeleket, és extraként a net-megosztás mellé a nagyon ritkán használt LAN kapcsolat lehetősége is meglegyen.
    ...most csak egy modemem van 1 PC + PS3 részére.
    Az új felállásban a fő PC szinte mindig a neten lenne, a sebesség 90%-át ez foglalná le. A másik PC-n lenne néha böngészés, mondjuk naponta 2 óra. A PS3 is csak nagyon ritkán, és rövid időre lenne a netre kötve, kb havonta 1-2 alkalommal. Az említett LAN-LAN kapcsolat, azaz a PS3-PC adatmozgatás, video stream, ill. A PC-TV DLNA is max 1-2 hetente, pár órás működést jelentene. Tehát nem ez a fő felhasználási terület, de mindenképpen össze akarom kötni a teljes rendszert itthon.
    Esetleg ha olcsóbb cuccban gondolkodok, akkor milyen hátrányok érnének a LAN-LAN átvitel teljesítménye terén, ill. tud egyáltalán ilyet egy olcsóbb, kb: 6-10k-s router?
    Hétfőre el kellene döntenem, hogy mit veszek, ill. mennyit szánok rá.

    Fancy quote placeholder

Új hozzászólás Aktív témák