Új hozzászólás Aktív témák

  • hohoo

    senior tag

    válasz Beri #13946 üzenetére

    1. akkor ezek szerint nagyon sok driver hulladék, mert elég sok külön gyártónál előfordul és véletlenül pont ugyanez a hiba(azért nem sok esély van rá hogy több chipgyártó ugyan azt a hibát követi el, és nem veszik észre, mivel nem is frissítik), ráadásul kiszámíthatatlanok, driver váltás nélkül (nekem is 1 évig ment rendesen, aztán gondolt egyet). És legviccesebb, hogy WHQL-es win7-es driverekről van szó ;)
    2. pedig úgy látom de ;)
    3. Ezt még mondd meg kb a fórum userek 90%-nak, azután vetesd le az időkorlátot, majd adj javaslatot a megválaszolt hozzászólás mellett a többi megjelenítésére is a hozzászólás szerkesztőnél, anélkül hogy nekem manuálisan fület kéne másolnom, és ott nézegetni...

    (#13949) Intruder2k5:

    Hát 20 ért nem is de 35-ért sajnos nem Magyarországon, (mert nagy a jólét így sok mindent 2x áron adnak az "elmaradott szegény" amcsikhoz képest :DD), de 40-ből itthon is kijön, vinyó nélkül. Egy fusionos gép ami gigabitet routeol, 2 db 1,6ghz procival, és gpu-val, korlátlan usb-vel, bitráta független streameléssel, ami elé még le is lehet ülni netezni, médialejátszónak használni, akár kevésbé gépigényes játékokkal játszani, és mindezt szintén 14w-ból szintén (akár kevesebből is ha megelégszünk 1 maggal, vagy 1 ghz-s 2 maggal :)

    Az a gáz hogy a routereknél nagyon áll a víz. Már elég régen kijöttek a moddolható linuxos routerek, és persze újonnan drágák voltak. Csakhogy most se sokkal olcsóbbak, és nem is nagyon fejlődnek hardverben.

    [ Szerkesztve ]

    T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

Új hozzászólás Aktív témák