Új hozzászólás Aktív témák

  • dni

    őstag

    Sziasztok,
    van egy JVC D-ILA X3-as projektorunk, amit leszedtünk karbantartás miatt a plafonra rögzített tartó konzolról. Elvileg ez egy jóminőségű Omnimount 3N1-PJT konzol rögzíti a plafonhoz, azonban nehéz beállítani normálisan a projektor pozícióját, mert az x3-as nagy és nehéz (15kg, 45*18*47cm) és az állványt rögzítő tekerentyűt nehéz elérni, mozgatni miközben a létrán állsz és nem férsz hozzá.
    Ezért kipattant a fejemből, hogy alternatív megoldásként egy olyan állvány kellene ami 20-40cm lejjebb engedi a plafontól a projektort, vagy a falra tenni egy normál polcot és arra felhelyezni. Így kisebb eséllyel főne meg, kevesebb trapézkorrekció is kellene és könnyebb lenne a beállítani a jövőben a rákerülő vetítőt.

    Tudtok olyan legalább 20-25Kg terhelhetőségű plafonra szerelhető, sötét színű konzolt ajánlani, ami jóminőségű, könnyen szerelhető, beállítható?

    Illetve van-e tapasztalat polc rögzítéssel kapcsolatban ilyen nagy és nehéz cucc esetén? Egy 10-es válaszfalra lehetne felfúrni, így kicsit bizonytalan vagyok, hogy miként lehet rögzíteni a polcot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák