Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz proci985 #48101 üzenetére

    LG nem túl jó amit olvastam tesztet róla. Optoma jó de ahogy írtad 0,47" DMD 3200-ért ennél még a Vava is olcsóbb és nem nagyon lehet rosszabb se. Bangood nem tudom mennyit ér gariba, remélem nem fog kiderülni.
    Xiaomi Mijia MJJGTYDS01FM 4K szerintem nem igen van kíván kívül vagyis normális garanciával biztos nem, hivatalosan csak amit linkeltél Xiaomi jelent meg (Global), arra van garancia is és 1500€ körül kapható, még a német Lidl is árulja már.
    Én inkább nem néztem UST lézert, mivel kell hozzá a speckó vászon így még drágább lesz, ezt vettem inkább, ez is ALPD 3.0-ás (még újabb is, RGB külön lézer fényforrás és csak a 4. kék lézerhez van színkerék, 82% rec.2020 kalibrációval mondjuk már csak 57% szóval kicsit csaltak vele, közel 2400 lumen, natív 1000 és ANSI 589 kontraszt ezek elég jó ezeken) ez mellett 1000€ alatt van az ára és nem kell hozzá speckó vászon se.
    Itt van róla teszt, itt mondjuk kifikáztál de szerintem korrekt teszt. Ja és nagyon halk állítólag, otthon van én meg németbe, corona miatt nem tudtam hazamenni, de májusban talán sikerül majd.
    Én nem nagyon várnék ár csökkenést, szűk piacról van szó, nem sokan vesznek nappaliba lézer projektort.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák