Új hozzászólás Aktív témák

  • elefontelefo

    tag

    Sziasztok!
    - mennyit költenék rá: előrehoztam ezt a pontot, mert ez mindig elég sok mindent determinál: 140-150 körül, de max. 160-at szánnék rá
    - mire használnám: házimozi
    - mire vetíteném: enyhén, de azért láthatóan sárgás-vörösesre festett falra. Kép itt, ha látszik valami... a felső sáv elvileg a fehér, alatt az a szín, amire filmet vetítenék. (átfesteni sajnos nem áll módomban, mert nem az én lakásom) Lehet, hogy nem is érdemes ilyen fal mellett pénzt áldoznom a dologra? :Y (Szerintem ez elég relatív dolog, gondolom, ha nem figyelek rá külön, akkor az agyam "átáll" arra, hogy ezt a színt értelmezze fehérnek, és a többit is hozzáigazítsa ehhez, nemde? -> azért mindenképpen szeretnék így is kipróbálni egy projit, majd legfeljebb átköltözöm egy olyan albérletbe, ahol fehér fal van :DD )
    - mekkora kép kell: kb. 2-3 méter. honnan nézném: kb. 3-4 méterről.
    - mekkora a szoba: szükség esetén akár bő 4 méter messze is el tudnám helyezni a projit a faltól, de a jövőtállóság érdekében jó lenne, ha adott esetben olyan 2-3 méteres távolságból is tudna 2-3 méteres képátlót csinálni
    - hol helyezném el: nem probléma, ha csak pont szembe a fallal lehet elhelyezni :DDD
    - mennyire sötét a szoba: csak esti filmnézéshez kell, tehát elvileg majdnem tökéletesen sötéttel számolok
    További igények, megjegyzések:
    - 3D: nekem nem kell, de ha tudja, az se bánom
    - felbontás: nekem a szimpla HD felbontás kicsit ijesztő, telefonra is keveslem, nemhogy egy 3 méteres képre, szóval legalább egy FullHD-s felbontást szívesen vennék -> vagy szerintetek ilyen ár mellett érdemes ebben kompromisszumot kötnöm?
    - új vagy használt: ÚJ, de ha nincs elfogadható ajánlat ilyen áron, megkockáztatok esetleg egy "pár órás" használtat... Látom, hogy hirdetnek az 'Aprón ebben az árkategóriában boltban 200-250-be kerülő modelleket is, szerintetek itt van akkora minőségi eltérés (gondolok itt a sárga falamra), hogy érdemes legyen kockáztatni?
    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák