Új hozzászólás Aktív témák

  • péjé

    őstag

    válasz Khaosz55 #33150 üzenetére

    Helló,
    1 hete boldogít egy benq w2000-es.
    Korábban egy Optoma HD25e vetítőm volt, nem is nagyon akartam lecserélni de belebotlottam ebbe az alkalmi vételbe így mégis cseréltem.
    Több helyen utána olvastam, az AVforum best buy-nak minősítette és 2016-ban Eisa-díjat kapott.
    [link]
    A speckó szerint megy benne a rec. 709 színszabvány, üveglencsés ami ebben az alsóbb kategóriában nem gyakori, 6x színkerék sebesség, ISFccc® tanúsítvány, lens shift (bár csak vertikális).
    Magyar leírás...[link]

    A színei teljesen lenyűgöznek pedig az optomára is az élénk színvilág a jellemző de ez megveri, élessége a képnek meggyőző. Egyelőre nincs kalibrálva mert vászon után nézegetek de "out-of-the-box is" is nagyon helyén van minden. Van egy érdekes trükkje a w2000-nek: halvány színnel festett falra is kb. színhelyesen tud vetíteni miután kisakkoztam és megadtam h h melyik falszín van nálam...:-)
    24p-ben nincs hangja a színkeréknek, másik vetítőimnél agyamra ment h 24p esetén volt vmi kis cicergő hangjuk. És ha már hang: egyedül ezzel nem vagyok teljesen elégedett, egy leheletnyivel hangosabb a venti mint az optoma de a sok pozitív plusz miatt megtartom.
    A fekete is szép, természetesen nem tökéletes de nálam átment...van egy jelenet a Fury c. filmben...a vége felé amikor a tank belsejében ülnek és bekapcsolják a belső vörös világítást (már itt megkergültek az eddigi vetítőim) ill. amikor kitörnek a tankból, ott is szépen látni mindent (BD ISO és Himedia Q5 pro a forrás).
    Szintén BD ISO-ról néztem a star wars VII-et a fekete miatt, meggyőző volt itt is.
    A gyors mozgásos jelenetek ennél a projinál is néha elmosódnak de elviselhető mértékben.
    PS4-ről kipróbáltam és vmi tesztet is láttam a neten, elég normális az input lagja így online játékra használható.

    Szivárványt én nem nagyon látom ha rángatom a szemem akkor igen de nyilván nem életszerű h így nézünk filmet.
    Ajánlom ez a projit, ha ebben az árkategóriában keresel jót..a w3000-es a mozgásmegjelenítést állítólag szebben tudja egy + funciónak köszönhetően de ennek megfelelően sokkal drágább is.
    Természetesen mindig akad jobb/drágább vetítő de egy normál nappaliba normál felhasználás/elvárások mellett jó ez a vetítő.

Új hozzászólás Aktív témák