Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyika007

    csendes tag

    Sziasztok!

    Olvastam sokat a fórumot. Rengeteg kérdés-válasz van és látom, hogy a legjobb belépőkategóriás projektornak a w1070-st javasoljátok.Sajnos nekem nincs most erre a gépre ennyi pénzem, használtan semmiképp nem veszek, csak boltból garanciásan (ebbe kérlek ne is kössön bele senki, mindent meg lehet magyarázni, de ekkora pénznél nekem kell, hogy egy nagyobb cég álljon az üzlet másik végén).

    Néhány tényező, ami a kiválasztásban fontos lenne:
    - legfeljebb 150 000 forintba kerüljön
    - filmezésre lenne az eszköz használva alkalomszerűen, minimum a 720p-t tudja, nekem ez elég
    - vetítés fehér falra lenne, de teljesen sötét szobában. Kb. 2,2 méterről /3,4 is elérhető, de nem ez a preferált, de ha így jobb hatást érhetek el, megoldható/, és kb. 2 méter képátlót szeretnék elérni.
    - lens shift és zoom illetve trapéz korrekció nem lenne rossz, ha lenne a gépen

    Amit tudni kell rólam: nem vagyok profi és nem zavarnak annyira az apróbb hibák a vetítésben (szerintem sok olyat nem is vennék észre, amire itt néha panaszkodnak), nem kell hogy teljesen tökéletes legyen minden.

    A leírások alapján a következő eszközöket ajánlottátok:
    LG PB60 / 62G , Acer K132 , K135 , K137 , LG PA70 / 72G, Epson EH-TW490

    Szemezgettem az LG PA70G-vel, de sajnos ezen nem láttam zoomot.

    Érdeklődni szeretnék, hogy ti mit ajánlotok a szobámba? (2,2 méter /3,4 is elérhető, de nem ez a preferált, de ha így jobb hatást érhetek el, megoldható/, 2 méter képátló - ez lehet kicsit kisebb)

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    (Megjegyzésként: Benq W700-t már láttam /nem ebben a szobában/, és tetszett a minőség. Talán kicsit távolra kellett rakni a nagy kép eléréséhez, erre itt nincs lehetőségem)

    U.I.: A szoba még átrendezhető, tehát el tudom azt is érni, hogy kb. 3,4 méterről kelljen egy 2 méteres képátlót produkálni, szóval van egy kis rugalmasság ezen a téren, ennek fényében javasoljatok gépeket! Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák