Új hozzászólás Aktív témák

  • AVhelper

    senior tag

    válasz xtremetuning #16438 üzenetére

    El se tudod képzelni, hogy mi mindent tudok elképzelni (és megvalósítani).

    De arra sajnálom az időt, hogy a felszínes minősítéseitekkel és trollkodásaitokkal foglalkozzam.

    Ha nincs egy adott szakmai témában érdeminek tekinthető, érveket tartalmazó, vitaképes hozzászólásod, akkor engedelmeddel tőlem a továbbiakban ne várj reakciót rá.

    Az utóbbira eklatáns példa #16421 nagyarcú bejegyzésed, miszerint az általad kipróbált "10 millás árú" SMX, Stewart, Da-Lite, EliteScreen hangáteresztős vásznak téged nem győztek meg. Ebből ugyan nem tudja meg senki, hogy mi nem tetszett neked ezekkel a vásznakkal kapcsolatban, így aztán véleményed nem is tekinthető mérvadónak.

    Az ezt olvasó többi fórumtárs kedvéért érdemes megemlíteni, hogy az említett neves vetítővászon márkák biztosan nem azért gyártanak hangáteresztő vásznakat, hogy aztán azok a raktáraikban porosodjanak. Nem is porosodnak ott, mert jó haszonnal eladják azokat. Vannak ugyanis olyan igényes megrendelők, akik nem szeretnének hangsugárzókat látni házimozijuk vetített képe közelében sem, így aztán azokat célszerű elrejteni a vászon mögé. (Ezt csak azért, hogy tudja mindenki, mi értelme van még az ilyen vásznaknak, és hogy legyen értelme ennek a bejegyzésnek.)

Új hozzászólás Aktív témák