Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz SunMount3r #52943 üzenetére

    Ha nem elég a 15GB akkor előfizettek, havi 1000 ft -ért 200 GB-t kapsz (és még 5 családtagod is.) Ez nem drága, sok sok hónap, mire így elértek egy NAS árához pl.

    Az ismerősödnek meg idegen a terület, akkor állítsd be neki te vagy kell keresni vkit aki ezt beállítja. Igen, ez is pénzbe kerülhet.

    Szűz vagy ftp--ben, de azt már tudod, hogy nem biztonságos. Mert a bármilyen felhőbe feltöltött fájl az? (amit a google, microsoft, apple amit éppen használsz leszkennel, elemez?)

    Az ftp nem biztonságos, mert az authentikáció az plain textben megy, azaz a login folyamatban a csomagokat elkapva ki lehet olvasni belőle a név/jelszó -t. Ezt a két végponti routerben könnyű elkapni, a többi helyen már nem annyira, de nem is valószínű, hogy ezt bárki monitorozná, keresné, ha nem kifejezetten titeket akarnak törni, akkor nem kell tartani semmitől. Érzékeny fájlokat meg nem kell egyébként se odatenni, vagy valami jó erős titkosítással kell odatenni. Egy rar passwordot megbeszéltek sms-ben, aztán mindent becsomagoltok, úgy töltötök fel.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák