Új hozzászólás Aktív témák

  • BitRider

    aktív tag

    válasz DrDobos #52257 üzenetére

    Igen, van jobb annál: az új változata, aminek + van a végén (átvette a régi helyét, így már te is ezt linkelted). Ez a szinte teljesen újraírt progi, csak enged nagyobb felbontásokat is letölteni és sokkal jobban kezeli a vágólapot. Ugyanúgy 30 db / nap at ingyenes limit, ami teljesen élhető. A download részen van belőle offline installer, meg portable változat is (ha rendszeresen használod, érdemes az előbbit használni, mert az normálisan tud automata frissíteni).

    Kicsit más a logikája, mint a réginek: előre beállítod felül, hogy mit akarsz kezdeni a cuccokkal (videó / audió / milyen felbontás / hova), utána meg csak bedobálod a linkeket. Sokkal gyorsabb így, mint a régi, ahol egyesével bekérte a videók infóit. Ha váltogatod azt, hogy zenét vagy videót akarsz letölteni, arra nem a legkényelmesebb.

    Ha csak zenét töltenél le, arra meg a legjobb a MediaHuman Audio Converter. Be lehet úgy állítani, hogy ha a vágólapon van a link, csak annyit kell csinálnod, hogy a system tray ikonján megnyomod a Paste link funkciót és máris dobja ki neked a változatlan M4A-t (vagy konvertál MP3-at) a kiválasztott mappába.

    Szerintem az a legkényelmesebb, ha mindkét progit egyszerre alkalmazod. Az egyiket a videókra, a másikat a zenékre. Utóbbinál egyébként nem érdemes MP3-akat konvertálni, mert az egyrészt lassabb, és hiába állítod 320-asra, nem lesz jobb a minősége, mint az eredeti M4A-nak (ezt a normális lejátszók még a telefonokon is viszik, szóval teljesen jó).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák