Új hozzászólás Aktív témák

  • PistiSan

    addikt

    válasz kezdosql #45669 üzenetére

    Szia!

    Több szinten is ellentmondasz magadnak, vagy több dolgot szeretnél, nem vagyok benne biztos.

    1. Verzió
    Egyszer azt írod, hogy mondjuk van 4 mappa. 1,2,3,4
    1. mappa az alap, hasonlítsa össze a 2.-vel, és törölje a 2-ből ami nem változott az 1-hez képest, utána a 2-az alap, és törölje a 3-ból azt ami nem változott hozzá képest, ez így tiszta sor.
    Ez azért sem jó, mert tegyük fel ki törlöd a fájlok felét a 2. mappából ami nem változott az 1.-höz képest, a következő összehasonlításban már a 2. lesz az alap mappa, amiből hiányoznak az előbb törölt elemek, pedig lehet hogy az 1.-höz képest még most sem változott semmi, szerintem ez rossz irány.

    2. Verzió
    Utána azt írod, 1,2,3,4-mappából az 1.-höz képest törölje a nem változó fájlokat 2,3,4,-ből is, tehát itt végig 1. az alap könyvtár, nem ugrál folyamatosan a következőre, ezt már logikusabbnak érzem.
    Viszont ebben az esetben megint csak ki kéne jelölni mindig egy könyvtárat alapnak, amiben minden fájl ott van, mert ha törölsz fájlokat innen onnan, akkor csak katyvasz lesz a vége szerintem.

    Melyiket verziót szeretnék inkább megvalósítani? Segítek ha tudok, csak tisztázzuk a pontos logikai lépcsőt ami alapján működnie kéne dolognak.

    Megjegyzés: Szerintem fordítva ültök a lovon, többen javasolták a növekményes, csak változó fájlokat tartalmazó mentéseket, szerintem is ez lenne a legjobb irány, mert erre millió meg egy szoftver nyújt megoldást, amit meg most te szeretnél, az nem egészen triviális.

Új hozzászólás Aktív témák