Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz bluemirage #33930 üzenetére

    "Nem csekkoltam, de valószínűleg az általad kifogásolt gyakorlatot elfogadtad a telepítés során az apró betűs részben."
    Egy portable változatnál nincs telepítés. Ettől még persze lehetne EULA, amit el kell fogadni (ld. pl. SysInternals-cuccok), de nem volt ilyen. Egyébként meg teljesen mindegy, nem is értem, most ezt minek hoztad fel ellenérvként, vagy hogy most ettől még mi változik, és miért is lenne ez érdekes, a lényeg az volt, hogy innentől kezdve komolytalan a program, egy elég felháborító megoldást alkalmazott (és rohadtul mindegy, hogy ott van-e apró betűvel, amit ha én nem veszek észre tudatos felhasználóként, akkor átlagjúzer aztán biztos, hogy nem fog), tudjon mindenki róla. Nem pedig azon aggodalmaskodtam, hogy jujj, most aztán megtudják, hogy telepítve van nálam a Cisco VPN-kliens.
    Amúgy ja, nem árt alapértelmezettként korlátozni minden program internet-hozzáférését, és explicite engedélyezni, ez jogos, hát most nem volt ez korlátozva. :)

    Amúgy az internet vagy röviden net nem egy mozaikszó, nem értem, miért írják annyian csupa nagybetűvel (NET). :D :P (A .NET keretrendszer egészen más tészta, nehogy azt hozd fel. :DDD)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák