-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
WinRar-ban nem tudjátok hogy lehet beállítani config file átírással vagy akárhogyan (beállítások között nincs ilyen), hogy pl. kicsomagolásnál egyből a megadott könyvtárba csomagolja ki?
Szörnyű, hogy akármit csinálsz, először a Temp mappába tömörít ki, majd ha elkészült feljánlja hogy akkor másolja-e oda (még csak nem is helyezze!), ahol az eredetileg megadott célmappa volt. Az ilyen 5Gb-os file-oknál különösen vicces dolog.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Sziasztok!
Valami hiper-szuper brutálisan nagyon jó takarító programot tudnátok ajánlani ami minden fölösleges cuccot lepusztít a gépemről? Valami olyasmit keresek ami jobb mint az Advanced System Care, TuneUp.
Thx!
~Psycho~ Ha elfelejtek privire válaszolni, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a helyzet! :)
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
válasz fasirTTT #20623 üzenetére
Revo Uninstaller
Ha kérsz letöltés linket, akkor pm!~Psycho~ Ha elfelejtek privire válaszolni, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a helyzet! :)
-
scope2007
addikt
üdv!
itt be tudod állítani, ha nem lenne jobb gombos lehetőség:CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Jazz
veterán
-
scope2007
addikt
-
olivera88
veterán
A Winampon és iTunes-on kivűl van még valami jó zenelejátszó program?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
kispx
addikt
válasz olivera88 #20660 üzenetére
Nekem a @MAX Tray Player vált be.
-
olivera88
veterán
Kösz mindenkinek
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
HDD partícionálására keresnék progit/módot.
Ha nem ide tartozik a kérdés/van külön ilyen topik, nyugodtan irányítsatok át, de én nem találtam ilyen topikot, így gondoltam itt teszem fel a kérdésemet.
Előre is köszönöm a segítségetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szbalogh
addikt
Netes játék mostanában néha nagyon belaggol. A többieknek nem csak nekem, foggalmam sincs mitől lehet de mivel random jön elő arra tippelek, hogy valami néha elkezdi használni ezért lassul be.?
Milyen programmal lehetne ezt kinyomozni? Vagy beállítani, hogy csak a játékom használhassa a netet amíg el van indítva?
Köszi.Nick: HE_Storm
-
Atapi
senior tag
válasz Ragnar95 #20667 üzenetére
particionálást többnyire azzal az oprendszerrel érdemes elvégeztetni, amelyikkel használni szeretnéd az eszközt. mivel nem írtál os-t, megelőlegezem a windows-t. ha jó a tipp, akkor a teendőd: futattás --> compmgmt.msc --> lemezkezelés, majd megcsinálod amit szeretnél. (igaz, ezzel csak alapműveleteket lehet elvégezni. ha ez nem elég, akkor kicsit részletesebben taglald, hogy mire is lenne szükséged.)
-
Ragnar95
félisten
Már fent van a Windows és szeretnék felosztani a vinyómat 2 partícióra. Az egyik NTFS legyen, ezen maradna a Windows, a másik pedig exFAT, erre egy Mac OSX kerülne
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
félisten
válasz Ragnar95 #20667 üzenetére
Free EaseUS® Partition Master Home Edition
Paragon Partition Manager Free Edition
MiniTool Partition Wizard Home Edition1. Ahogy Atapi kolléga is írta, a beépített lemezkezelővel számos particionálási feladat elvégezhető, bizonyos esetekben nincs szükség külső progira. Amiért viszont gyakran szükségesek, az az, hogy az OS beépített lemezkezelője bizonyos műveleteket csak adatvesztés árán tud kivitelezni, míg a fenti progik adatvesztés nélkül
2. Minden linkelt progi ingyenes, ebből adódóan kevesebb vagy korlátozott funkciókkal rendelkeznek fizetős társaikkal szemben, ezekről a különbségekről informálódhatsz a honlapjukon
3. A felsorolt progik a lehető legfelhasználóbarátabb módon vannak kivitelezve, de alapvető szakmai ismereteket nem helyettesítenek. Pl SSD-k esetén a partíció eltolás alapvető/fontos dolog, utána kell nézni ebben az esetben, hogy az adott particionáló proginak van-e ilyen szolgáltatása...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Ragnar95
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #20671 üzenetére
Köszönöm
Ezek közül akkor bármelyikkel tudok készíteni a HDD-mből 2 partíciót, amiböl az egyik exFat kódolású anélkül, hogy a most a HDD-n lévő adatok közül bármi is elveszne?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
félisten
-
válasz Fire/SOUL/CD #20673 üzenetére
Ő az 1 nagy (rendszer)partíciójából akar lenyesni adatvesztés nélkül. (erre a beépítettt lemezkezelő is alkalmas)
Az üres területen létrehozott partíciót szeretné exFAT-re formázni.
Viszont bármit is csinálsz Ragnar95, ne felejts el elötte menteni, menteni, menteni ....
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MasOyama
őstag
Létezik olyan program, vagy alkalmazás, ami a böngészőből futva meg tudja mérni a számítógép teljesítményét, és ad rá egy adott pontot? Olyasmire gondolok, mint a 3dmark ami cpu-t, vga-t, memóriát is pontoz, de nem kell letölteni, telepíteni, csak a böngészőbe kell engedélyezni a hozzáférést a géphez.
Köszönöm.
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Melyik a legjobb ingyenes, saját kodekkel rendelkező videólejátszó progi avi lejátszáshoz?
Media Player Classicot használtam de a mostani gépemen bizonyos időközönként megakad vele a lejátszás (hang és kép, olyan mintha a vinyóról töltene be valamit a rendszer), elég zavaró (bár nem biztos hogy a program hibája).
Let the Zone take me if I am.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz MasOyama #20677 üzenetére
Olyan weboldal van ami megnézi megy-e a gépeden egy adott játék: www.canyourunit.com. Egyébként a Windows élmény index nem jó? Olyan szerintem nincs ami telepítés nélkül böngészőből nyomja.
#20678) asound
Nekem a kmplayer bejött.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Ragnar95
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #20673 üzenetére
Azért, mert tudtommal azt kezeli az OSX és a Windows is és nincs meg a 2gigás mérethatár, mint FAT32-nél.
cigam: tehát akkor a beépített programmal vagy a feljebb linkelt programok bármelyikével letudok "vágni" egy partíciót a mostani nagy partícióról, majd azt exFAT-ra formázni adatvesztés nélkül?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sfdrakex
nagyúr
-
félisten
válasz Ragnar95 #20680 üzenetére
Oksa, így ok, csak mire elkészültem a #20671-es hsz-ommal, az alatt Te is írtál egy újabb hsz-t, amin én hanyag eleganciával átsiklottam.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
jericho69
tag
A minap felvettem MSI Afterburner-el egy 8perces videót az egyik játékból, amit felszeretnék tölteni youtube-ra, de a videó mérete 4,24GB lett..Olyan programra lenne szükségem, amivel ezt le tudom tömöríteni a kívánt méretre. A legjobb az lenne, ha 1 skálával tudnám állítani a tömörítés mértékét és mutatná, hogy hány MB lenne közben az adott videó. Tudtok ilyen programot ajánlani? A videó formátuma AVI.
-
Mercutio_
félisten
Mediaplayer Classic - Home Cinema?
Előtte szedj le egy dxwebsetup.exe-t és frissítsd a directX-edet.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
olivera88
veterán
Lenne valami mód törölt ftp jelszó viszaszerzésére total commandernél?
-
MasOyama
őstag
-
scope2007
addikt
üdv!
tudtok olyan programot mondani, amivel lehet monitorozni.. vagy csak pillanatnyi netforgalmat nézni? nem a saját gép netforgalmát, hanem tesómét. Így látom mikor tölt a gépe, akkor nem állok neki játszani mert csak pingelnék.
a lényeg az hogy lássam megy-e letöltés másik gépen vagy sem.CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kutga
nagyúr
válasz Mercutio_ #20685 üzenetére
Ezt használom.
Frissítettem DirectX-et de ugyanúgy akad. Valami más szoftveres dolog lesz, rendeltem egy OEM Win7 telepítőt a gyártótól, nyomok egy Win reinstallt mert a mostani gyárin túl sok felesleges dolog van fent, biztos azok akadnak.
Let the Zone take me if I am.
-
válasz jericho69 #20684 üzenetére
Avidemux-ba betöltöd a videót, F7-el előhívod a számológépet, és máris kiszámolhatod - konstans bitrátát feltételezve -, hogy adot audio bitrate mellett mekkora video bitrate szükséges az általad megdott méret eléréséhez.
Huh ezt most jól megaszontamFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
prmcsk
addikt
HDD-ket tesztelnék.
A HD sentinelen és a HDtune-n kívül van olyan, ami igazán jó ?
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
-
válasz prmcsk #20695 üzenetére
Kérdésem másképp értettem, csak lehet nem fogalmaztam meg jól. Bocs!
Szóval mit akarsz rajtuk tesztelni? Felület-et (szektoronkénti írás/olvásás) különféle mintákkal a memtest-hez hasonlatos módon? Sebességparamétereket? Hozzáférési/pozícionálási idő? Átviteli sebességek folyamatos vagy random írás/olvasás során? Hőmérséklet/fogyasztás?....Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
prmcsk
addikt
Valószínűleg én sem pontosan fogalmaztam.
Csupán arról van szó, hogy az utóbbi időben elég sok vinyót veszek, amiket egyértelmű, hogy le is tesztelek.
Pusztán arra lettem kiváncsi, hogy a szokásos és ismert programokon kívül, van e más alternatíva.
Tehát nem a vinyó, atomi szintig való tesztelése a cél, hanem egy általános összképet adó tesztről."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
válasz prmcsk #20697 üzenetére
Ha átlagos házi teszt kell, akkor elég vmelyik smart info, ill. nem árt pár napig járatni. Általában az első x(20-30 üzem)órában kinyúlik, ha vmi meg akara mekkenni benne. Én vagy a gyártóspecifikus nyúzót használom, vagy ha olyan nincs, akkor a ccleaner-t. Eszközök ->Meghajtótisztító ->
Megsemmisítés: Teljes mereghajtó
Biztonság: Nagyon komplex felülírás (35menetes)
Ez elég jó nyúzó próba, de vigyázni kell vele, mert egy nagyobb meghajtónál eltart egy ideig...Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
scope2007
addikt
válasz prmcsk #20692 üzenetére
hali!
ezekhez a tesztekhez tudod hasonlítani a sajátjaidat.
TB-os merevlemezek tesztje [WD20EARS,HD204UI,HD203WI, WD20EARX, WD1502FAEX, 2TB Hitachi 7k3000 ][ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot kertesek amivel AVI fájlt tudnék darabolni, vagy kimenteni részeket belőle.
A lényeg az lenne, hogy mikor elmentem a darabolt rész akkor ne akarja nekem átkonvertálni, hanem hagyja meg az eredeti hang és video formátumot.
(az 5.1 -es hangot nagyon sok program át akarja rakni 2.0 mp-3- ba.)Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest