Új hozzászólás Aktív témák

  • Hannibhál

    őstag

    válasz SECTORnooB #82889 üzenetére

    Idézet: ,,Az evidencia részét képezi az,hogy csúcs kártyák hagynak kb 15 átlag fps-t a Ryzenekben, de az átlag userek nem monitoroznak játék közben és megse tudják így különböztetni a kettőt,..."

    Erre írtam azt, hogy: ,,Ha már 15fps-t hagynak benne( mennyinél? 60-nál vagy 100 nál? nem mindeggy, ezért jobb a százalék) s attól hogy valaki homokba dugja a fejét még a ryzen kevésbé hajt ki egy csúcskártyát cpu limit közelében mint egy intel, ergo ha a maxot akarod kihozni ahhoz intel kell."

    De, végig olvasom:) A homokba dugja a fejét az adott lyúzerre vonatkozott, aki attól, hogy nem mér valamit, még úgy lesz.
    Az egész ettől indult(Hannibhál to Kolopele):,,Annyiban igazad van, ha az ember 100+ fps-el akarja nyomni, akkor oda Intel kell, de ha elég a fix 60 fps vagy 40-60fps Freesync akkor untig elég akármelyik Ryzen s akk kb fele annyiból megáll prociba."

    Erre most te pár hsz-el később: ,,Számomra érthetetlen,hogy te úgygondolod,hogy vitatom azt a tényt,hogy az Intel játékokban gyorsabb,pedig egyértelműen nem vitatom.
    A másik tény,hogy aki csúcskártyát szeretne vásárolni magának, annak a keze nem remeg be egy 8700K vagy 9900K "kosárba" című mutatvány felett.
    "

    Most akkor mi legyen?

    Gépelés nem az erősségemasdsdk

Új hozzászólás Aktív témák