Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNited

    őstag

    válasz ecaddsell #16091 üzenetére

    Megnézném a sokmilliárdos ügyfeleim arcát, akiknek a marketingjét csinálom, hogy mit szólnának a telefonos fényképezőgéppel "bescannelt" szerződéshez, egyéb dokumentumhoz. Szerintem kb. azt amit én, ha ilyet kapok 1-1 ügyféltől, pedig én csak egy kis szabadúszó vagyok. Szóval a suli az egyik, a vállalkozás a fontosabb :). Marketing területen dolgozok, fontos az imázs. :)
    De amúgy én a gyereket nemesebbik részén rúgnám, ha ilyen igénytelen módon küldözgetné el a házit.
    Szóval értem az álláspontod, de úgy érzem ezen a szinten túl vagyok, és hívhatod prűdségnek, pazarlásnak, vagy aminek szeretnéd, számomra ez inkább igényesség a munkám/tevékenységem iránt.

    A gyerekeknek amúgy nem csak a webes Office jár ingyenesen a közoktatásban, hanem a teljes programcsomag is (csak sok szülő, sőt tanár sem tudja ezt). Megint más dolog, hogy nekem van céges O365 előfizetésem, mert a Libre Office és társai számomra katasztrófák (funkciók, design terén is, ráadásul a közoktatásban sem ezeket tanítják). Természetesen én is szabad szoftver párti vagyok (ahol ezek minősége és használhatósága megüti a fizetős alkalmazások szintjét), de vannak olyan területek ahol a sztenderdnek tekinthető úton jobb maradni. Főleg hogy ezek a szoftverek a professzionális (szakmámban használt) szoftverek árához képest elenyészőek. Nem véletlen, hogy mondjuk egy nívós grafikai stúdió sem GIMP-el kezdi el megtervezni a dolgokat, hanem valamilyen Adobe termékkel (direkt olyat mondtam, amihez nincs közöm).

Új hozzászólás Aktív témák