Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNited

    őstag

    Sziasztok!

    A Cannon MG6650-es nyomtatóm meghalt. Először csak B203 hibát írt, majd amikor rátoltam egy fokozott tisztítást, menet közben simán leállt és már be sem kapcsol (nem hiszem hogy a tisztítás miatt, de ki tudja).

    Kiszolgálta a korát, szóval nem ezzel van a bajom, hanem hogy itt maradt nekem egy kisebb doboznyi utángyártott de jó minőségű patron (PGI-550XL / CLI-551XL), amit pár hónapja vettem, szóval az miatt szívom a fogam :S (tizen-párezernyi forint értékben)

    Ilyen patronnal már nem találtam nyomtatót, találtam viszont egy szimpi modellt, érdekelne mennyire ismert és ajánlott darab.

    Canon PIXMA TS7450 / Canon PIXMA TS7451 modellről beszélek. Ami tetszik benne, hogy duplex a scannere is 35 ezerért. Ami nem tetszik, hogy csak két tintája van (PG-560/CL-561), és ahhoz sem látok utángyártottat. Pontosítok: 100 milliliteres festékeket látok hozzá, amit színenként kell megvenni egy ezresért (a fekete 1500), és valami tűvel kell beleadagolni. Ismeri valaki ezt a megoldást? Problémamentes? https://www.nyomtassotthon.hu/uj-generacios-utangyartott-uv-ellenallo-pg-560-cl-561-tinta-100ml-komplett-szett-35285

    Esetleg tudtok ajánlani márkától függetlenül ebben az árkategóriában olyan multifunkciós gépet, amit olcsó fenntartani? (scanner fontos, másolás fontos, wifi fontos, duplex nyomtatás fontos, ADF jó ha van)

    Köszi: Sanyi.

Új hozzászólás Aktív témák