Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    Sziasztok!

    Minimális fekete-fehér nyomtatásra szeretnék nyomtatót. Gyakorlatilag csak annyira kellene, hogy legyen ha muszáj nyomtatni valami iratot. Pár oldal/1-2 hónap.

    Elolvasva az összefoglalót (és régi emlékek alapján) viszont úgy látom 1-2 hetente nem árt nyomtatni a száradás miatt. Így a következő minimál-opció állt össze nekem:
    - A szükséges, ennél ritkább használat helyett mondjuk lenne heti pár oldal nyomtatás, hogy karban legyen tartva.
    - Ez viszont még mindig nem az a mennyiség (mondjuk havi 20-30 oldal) ahol törődni kellene a gazdaságos üzemeltetéssel. Gondolom az a legdrágábbakkal sem lesz annyira vészes tintaügyileg. ? (Utángyártott is szóba jöhet, de ha ez gyárival is kezelhető szint akkor felesleges.)
    - Ehhez így megfelelő lenne kb. a legolcsóbb (de kevésbé gazdaságosan fenntartható) tintasugaras nyomtató. ?

    Mit gondolok rosszul?
    Scanner+wifi sem lenne rossz, de ha nem megoldható/nagyobb feláras akkor inkább vmi kis kompakt gép lenne jó és kimaradhat a wifi is.
    Hogyan változik a kép, ha az összefoglaló "jó lenne néha egy kis színes" opciója is bejön a képbe? :D Itt mondjuk gyereknek nyomtatott színes valamikre gondolok, nem fotónyomtatásra. Erre is elég egy olcsóbb nyomtató?
    (Az én fejemben a köv. szint drágább gépekkel a minőségi színes nyomtatás ill. a nagyobb mennyiségű nyomtatás, akár ff-ben akár színesben... de itt egyikre sincs szükségem.)

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák