Új hozzászólás Aktív témák

  • Varshi

    aktív tag

    Első komolyabb panaszok az Epson L6170-esemről:

    Korábban említettem, hogy a papírtól függően nem 100%-os a papíradogatás. Ez az utóbbi időben sokat romlott, majd egyszer csak semmit nem szedett már fel. Kézzel megtakarítottam minden elérhető görgőt, de nem sikerült.
    Mentem vele a jól ismert szervizbe Újpestre (még fél év van hátra a 3 év gariból), ahol mondták, hogy szorri, ők ezzel már nem foglalkoznak, menjek az Örs vezér tér közelében lévő Rikvest Kft.-hez. Be is vették szépan a nyomtatót (nem kell vinni garis cucokat a kiterjesztett 3 évről, ot helyben a netről lekérdezik), 1 héttel később vissza is kaptam: nem cseréltek rajta semmit, csak tisztították. Fura. Mindenesetre azóta jó.

    DE: azóta nagyon koszolódik a fekete fej szinte minden fúvókája. (A munkalapon ott volt még a görgőtisztításon kívül, hogy fejtisztítás, amit nem értettem. Azóta se tudom, van-e köze a dologhoz.)
    Gyakorlatilag minden nap így kezdődik:
    Csinálok egy fejtisztítást, utána hibátlan. Lemegy pár 100 oldal, minden oké, és másnap reggel a fele csík hiányzik. Megint tisztítás, megint oké.
    Azt vettem észre, hogy amikor ő valamiért tisztítani akarja (vagy amikor áll sokat), mintha akkor történne vele valami. :-/

    Most egyelőre még figyelem, de kezd kurvára elegem lenni ebből. Az előbb lement egy ERŐS tisztítás, de szerintem nem ez lesz a baja... Megint mehet vissza a szervizbe, szerintem addig vennem kell egy olcsóbb kis lézernyomtatót, mert 1 hétig nem tudok nyomtatás nélkül dolgozni. És hát nem kizárt, hogy kelleni fog máskor is...
    38 000 oldalnál tartunk. Az előző L-szériásomnál itt volt az első garis fejcsere.

Új hozzászólás Aktív témák