- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Dave-
csendes tag
Üdvözletem
A közeljövőben tervezem egy Dell Inspiron 7537 vásárlását és lenne 2 kérdésem.
Először is már több üzletet néztem, hol is lenne érdemes megvenni, ám jelenleg a mysoft tűnik a befutónak, így érdekelne, hogy tapasztalataitok alapján mennyire megbízható a bolt?
A másik pedig, hogy jómagam az i5-s változatot tervezem megvenni, ami alapból 6Gb RAM-al rendelkezik, ám a fentebb említett üzletben található 8Gb-os változat is. Gondolom ők maguk csinálták a módosítást, bár ebben nem vagyok biztos, így a kérdés, hogy szerintetek bölcs döntés lenne e ha ezen változatot venném? -
-Dave-
csendes tag
Üdvözletem
Barátomnak nézegetek laptopot, és az alábbi 3 példányra szűkítettem le a kört:
Z510
Asus X75VB
Asus X550LBA fő felhasználási kör netezés illetve filmnézés lenne, de a Far Cry 3 és a CoD 4, azért fusson el (ezért választottam a GT 740M-et), illetve a maximális keret 150k Ft (igaz a legalsó 159k, így azt csak végső esetben említeném neki).
Személy szerint a Z510-et ajánlanám, bár bütykölés szempontjából (pl. saját kezű bővítés) nem túl felhasználóbarát a gép. -
-Dave-
csendes tag
Üdvözletem.
Barátomnak keresek laptopot. Az előző gépe egy Toshiba Satellite L5000-es volt mely nemrég elromlott. Elsősorban munkára használná, leginkább dokumentum szerkesztésre de azért kérte, hogy a pasziánsz is játszható legyen ( )
Ami még szerintem ez alapján előnyös lehetne számára:
- 15-16"-os kijelző
- Elfogadható akkuidő
- CD/DVD meghajtó
Az árat illetően nem mondott konkrétumot, ami leginkább megéri ezen feltételekkel az megfelelő számára.Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest