- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Akkor ilyen alapon a vastagság se lenne fontos. Ennyiért meg E5520-asokat nézegess FHD kijelzővel. Most itt aprón nincs de 100 körül szoktak lenni, pl ez elég alkalmi vétel volt....
-
consono
nagyúr
válasz zedok #149696 üzenetére
A Lenovo szebb, a Dellnek meg van supportja A viccet félretéve sajnos a Lenovo szerviz kritikán aluli... A G5-öt szokták itt ajánlani.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Dhampir
félisten
válasz zedok #149710 üzenetére
Az Y530 többféle fényerejű kijelzővel kapható.
Ebből a listából kikeresgélheted, hogy a Magyarországon forgalmazottak közül melyik típus érhető el nagyobb fényerejű kijelzővel.
Legalább 300 nit-es legyen.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz zedok #149712 üzenetére
Sajnos a Dellnek tényleg sötétebb jóval a kijelzője, csak valahol 230 nit környékén van, nem is értem. De a többi business kategóriás HP és Dell is nagyon sötét, nyilván mert irodába elég :/
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Surrano94
csendes tag
válasz zedok #149798 üzenetére
Kedves zedok és többiek!
Hozzászólásom erősen off ezért előre is az elnézéseteket kérném, de itt találtam hasonló problémával küzdő embert. Ha a megfelelő topicba tudtok irányítani a kínommal (esetleg tudjátok a megoldást) hálás lennék.
A minap vásároltam egy Dell G5-t és én is azzal a problémával szembesültem, hogy túlságosan sötét a laptop kijelzője maximális fényerősség mellett is, valamint a színek sem túlságosan élénkek. Az otthoni monitoromhoz képest sem - Dell u2515h, és az előző laptopomhoz képest sem Acer V3-571G. A monitor mellett nyilván normális, hogy gyengébb a G5 kijelzője, de a nem IPS paneles laptophoz is?
Elkezdtem tehát keresni, hogy lehetne kalibrálni a G5 monitorát (elsősorban windows segítségével), de folyamatosan zátonyra futottam.
[link]
[link]
A "megjelenítő színének kalibrálása" funkciót sehogy sem bírom elérni a jelenlegi windows verzió mellett (Win 10 1809)Abban sem vagyok biztos, hogy a kijelző megfelelően van-e telepítve, mert azt írja, hogy Általános PNP kijelző, de drivert sem találok hozzá, laptop esetén ez normális (asztalinál látja az u2515h-t)?
A véleményeteket szeretném kérni, hogy ez alapból ilyen, vagy valahogy tényleg kalibrálni kéne, és ha igen akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest