Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    Sziasztok!

    Úgy alakult, hogy szükségem lenne egy laptopra 1-2 héten belül.
    A keret kicsit nehéz kérdés, jó lenne részletre, de nem találtam 0%-os akciót most sehol, kp.-ban talán összejöhet 40-50k között.
    Minimális programozás, de legfőképp simán netezésre lenne, játék semmilyen nem érdekel.
    Kijelző 13-14" szerintem, hordozva heti 1-2 szer lenne, útközben nem érdekes a használat viszont itthon leginkább ágyban / ölben lenne.
    OS-ből nem lenne probléma, hogy ha lennének 8.1-es driverek.
    Tárhely szinte mindegy, nem kell nagy, bár a 64gb ssd valszeg kicsi lenne, 80gb-os 10 éves hdd-t meg nem tartom jónak.
    Speciális igény nincs, de nem ártana egy webkamera és min 4gb ram.

    Használt vagy új? Is-is.

    Röviden összefoglalva, kell egy olyan gép, amit magammal tudok vinni webfejlesztős dolgokat intézni, ezért kell a min 4gb ram, de erre viszonylag ritkán kerülne sor. Alapvetően a barátnőm használná itthon, mert nekem szinte folyton kell a nagy gép, de hely nem igazán lenne hová rakni, így ezért leginkább ágyban / ölben lenne használva.

    HP 430 egy kicsit ingerküszöb felett van a 170k-s árával, használtból meg csak a T400-at ismerem, csak félek, hogy afölött már azért kezd eljárni az idő és nem tudom, hogy milyen támogatásra számíthatok, főleg a jövőben. Gondoltam a HP 455-re is, csak egyrészt nem tudom, mennyire lehet jól használni asztal nélkül, mármint nem-e nagy ahhoz, meg egy kicsit olyan nagyszülősnek érzem ezt a divatos 1366x768-as felbontást egy akkora kijelzőre.

    Ti mit választanátok?

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák