Új hozzászólás Aktív témák

  • Dozbik

    tag

    válasz szabonagyur #86188 üzenetére

    Szia!

    Rendben, bocsánat a csapongásért. Igazából amiatt vagyok dilemmában, mert most fél évet Németországban fogok tölteni, és igazából annyira nem vagyok nagy játékos, viszont a GTA 5-öt mindenképpen szeretném majd tudni játszani, viszont tisztában vagyok azzal, hogy az valószínűleg új dimenziókba viszi megint a gépigényt... most aközött vacillálok, hogy

    1. Öljek bele több pénzt egy játékra is alkalmas notebook konfigurációba (tehát teszem azt 250 ezer forintot, és azért is hajlok inkább a HP gépei felé, mert azokból egy ismerősöm le tudja írni az áfát, bár erre még visszakérdezek, hogy ez csak HP gépekre vonatkozik-e, de azt hiszem, igen).

    2. Vagy inkább kevesebbért vegyek laptopot, és majd a visszatérésemkor újítsam fel az asztali gépemet (talán szívesebben játszanék azon a nagyobb monitor, jobb hangfal miatt), amiben már van egy olyan videokártya (GTX 650 Ti Boost), ami szerintem kb. közepes beállítások mellett vinne egy GTA 5-öt is, tehát abba alaplap + új proci (+SSD?) + még plusz 4 giga memória.

    Szóval ez okozza a fejtörést. :)

Új hozzászólás Aktív témák