Új hozzászólás Aktív témák

  • ivana

    Ármester

    válasz Lalee88 #79978 üzenetére

    (#79978) Lalee88: Nem olyan, hogy "játszani nem lehet rajta gagyi" nincs, ez a szétesik gagyi. :K Üzleti gépeken se lehet általába játszani. Ha már nagyon ilyet akarsz venni, akkor egyet kérek ne IdeaPad-t mert a szervíz problémáktól hangos a fórum. Alfánál ennyiért van T420 (nekem ilyenem van), 8460P (haver vett multkor egyet ez se rossz) és E6320 (ez nem tudom milyen ilyet még nem láttam, de nem valószínű, hogy rossz) mind elég állat gépek és megesznek procierőben ilyen celeronos izéket. Ha nem kell vga akkor ezek még sok-sok évig állják a sarat egy adag rammal.

    (#79979) Tomi0703: Ha tapasztalt vagy aprós vásárlásokban azt ajánlom, mert alfa kicsit drágább, ezek a gépek nem fognak úgy random megdögleni, kb. az agyan vernek vele valakit még akkor is megy kategória. A TP-kben tapasztalataim szerint sokkal jobbak a beviteli eszközök (a régiekben...), illetve szvsz jobban néznek ki :D De igazából bármelyik jó, csak most nem találok ati-s T400-t. NV-s notit venni ebből a korszakból pedig az orosz rulett kategória.

    (#79986) Dualblade: Neked is a lifebook A544 125k-ért a minimum. Vagy használt.

    (#79955) scott_free: Alfánál most van T440P M-s procival (aminek pl.: nagyon elcseszett a trackpointja és a régi TP-khez képest a kiosztása, de még így is sokkal jobb az átlagnál). Bele lehet rakni M.2 SSD így nem kell feláldozni az odd-t se.

Új hozzászólás Aktív témák