Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz Stauffenberg #47984 üzenetére

    Hát figy irdatlan jól össze van rakva a 7537 nagyon nagyon könnyen lehet takarítani szétszedni (bár már 1 pöcköt ripityára törtem az alsó burkoló elemen... majd egyszer rendelek egy másik aljat vagy nem tudom mi lesz :D)
    Tetejébe az erő ami ebben a gépben van valami zseniális Sc 2 Extrem beállitás mellett full hd ba szűréssel 1v1 be nincs olyan szituáció mikor érezném, hogy ide kevés lenne a gép, de még a 2v2 csatákban is igen jól elboldogul. Teszi ezt úgy, hogy rendkívül halk és a kritikus pontokon egyáltalán nem melegszik. Debreceni vonat utam ami 6 óra volt 1 töltéssel kibirta pedig végig neteztem. Na ezt eddig egy gép sem adta nekem, ha kellett erőmű ha kell 8 órát biztosan kibírni képes netezős gép. Ha pedig rossz a panel akkor kicserélem egy full hd ra potom áron majd 2-3 hónap múlva és mivel a dell support nem idióta ezért garancia is megmarad.

    Ennek a gépnek egyedül az 5537 lenne lehetséges alternatívája, de az meg épp azért nem jöhet szóba amiért a 7537 nagyon menő az pedig a külseje. Azért egy komoly tárgyaláson nem mind1 már az sem, hogy a porcshedból kiszállva a bugatti táskádból mit rántasz elő ;)

    Engem a ketyere meggyőzött pont azt és annyit ad amennyire szükségem van :)

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák