Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    Sziasztok!
    Megint itt vagyok, mert szeretnek venni egy notebookot, csak nem szaporodik a penz ra... hanem fogy sajnos. Gondoltam, egy hasznalt noti is jo lenne akkor, csak legyen patent... vagy legalabb jo... vagy valamilyen... A szaraz parameterek, amire szuksegem lenne:
    - intel proci, lehetoleg valami modernebb fajta, dual cucc...
    - nVidia... (de nem jatszok, ellenben jo lenne a 2 kulso monitoros uzem, ha lehet. HDMI+VGA. Illetve lehet jateknak minositen, hogy RC repulo szimulatort futtetnek rajta nehanapjan, gyakorlaskent.)
    - jo lenne, ha tudnam a RAM-ot boviteni mondjuk 6G-ig a jovoben, de most meg lennek 2-vel
    - Ha kisebb a gep, mondjuk 13" koruli, az hatarozottan elony, de nem baj a 15 se.
    - Ami nem tetszik: Asus, Acer, MSI, meg a megvackabbak. Ami tetszik: Dell, Lenovo, talan Toshiba.
    - Asztali gepkent hasznalnam, joreszt, kulso monitorral, meg billentyuvel, meg ilyesmi. De azert neha el kene vinnem ide-oda, akkor jol jon, ha konnyu, mert nincs kocsim. Meg ilyenkor zommel repulo ut lesz a vege, es nem szeretem az extra koltsegeket.
    - Ami fontos, van kulso DVD-m, meg van egy 2.5"-es SSD-m, ugyhogy kicsi, vagy rossz HDD nem gond. Ha nincs benne ODD, az OK. Sot, jobb, ha nincs benne, mert konnyebb.
    - Penzben meg... van most 60 ezrem, meg 25-en kapok meg 30-at... de abbol mar szeretnem megvenni a RAM bovitest is, ha kell.
    Mas egyeb igenyem azt hiszem, nincs. Amugy joreszt a ceges gepet hasznalom mindenre, de az nagyon nehez, elveszteni sem akarom, ha utazok. No meg nem lehet ra telepiteni, pl. annak sem orulnek, ha lecserelem rajta a Windows XP-t Linuxra. (Nem is ertem miert.) Remelem, ezen visszafogottabb igenyem alapjan tudtok valami popec gepet ajanlani. Meg persze helyet, ahol megvehetem.
    Koszonom a segitseget elore is! Udv, Tomi

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák