- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eksunmen
csendes tag
Érdemes notebook-ra pixelhiba garanciát és laptop biztosítást kötni?
-
Andyka0908
tag
A HP Probook 4340-as laptopnak milyen lehet a billentyűzete mert ugye már hallottam, hogy éppenséggel nem a legjobb nekik vagy az ilyen szériájúnak mindnek ugyanolyan lehet?
Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
premete
veterán
válasz Chaser #24744 üzenetére
Köszi, na ez "i" még egy jól sikerült átb@szás: bevett dolog, hogy az "i" jobb, újabb, továbbfejlesztett változatot jelentett (eddig), a Thinkpadek esetén kb, hogy "így jártál, ha nem figyeltél". De legalább mindegyik cég megpróbál átb@szni, ebben sem különböznek.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
dunc
nagyúr
válasz piRate_nEx #24753 üzenetére
Igen mert hiába a pénz vissza gar,ha eláll a vásárlástól a bolt 30 munkanapig ülhet a pénzén !
-
sunpswd
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az ASUS K55VM-mel? Erdemes lehet itt megvenni?
http://www.radium.hu/asus-k55vm-8g-112.htmlKoszi,
Janos -
Borote
addikt
válasz sunpswd #24759 üzenetére
Ott főleg nem, de máshol sem
(#24755) premete: értem én, hogy a Dell-t szereted, de ez már a kákán is a csomót kategória Miért gond az, hogy az i-vel ezt jelölik? Az meg csak feltűnik, hogy i5 vagy i7 helyett i3 van benne (más különbséggel még nem találkoztam).
(#24760) Xhell: ITT láthatod, hogy hány pixelhiba fölött cserélik a kijelzőt - az alatt az ISO szabvány értelmében nem vállalnak garanciát. (Ezl alól vannak kivételek, mint a Dell UltraSharp kijelzők).
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz Borote #24761 üzenetére
A Dellnél sem szeretem az átverős neveket, azt is írtam: hozzám került egyszerre egy e6410 és egy e5410-es: mintha nem is egy gyártótól lettek volna, akkora volt a különbség a kettő között.
Jó, páran tudjuk, de az átlag usert úgy beviszik az erdőbe a különböző Thinkpad és Latitude számokkal, hogy sose talál ki.
Ez az "i" azért bosszantó, mert az eszközök jobb, újabb, továbbfejlesztett változatára volt standard elnevezés az "i", nem a lebutiított változatokra. Gondolom, a marketinges komoly lét kapott az ötletért.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Borote
addikt
válasz premete #24762 üzenetére
"mert az eszközök jobb, újabb, továbbfejlesztett változatára volt standard elnevezés az "i","
Na ez engem biztos azért nem zavart, mert eddig ez nekem nem tűnt föl
Nagyon sokan, nagyon sokféle jelölést használnak a jobb, újabb modellekre. Nekem speciel azok szimpatikusak, akik a számokkal oldják meg. De aztán itt is rendesen be lehet hülyíteni az embereket.
Illetve őszintén, akit az i a T430i végén megtéveszt (és nem veszi észre, hogy baromira i3 van benne és nem i5 vagy i7), azt akkor mi nem tévesztené meg?[ Szerkesztve ]
-
kripo
tag
Megjött a Lenovo G580
Csak ajánlani tudom, főleg úgy hogy az itt és PM-ben kapott tanácsok és leírások, valamint a PH! topikja alapján választottam.
A szállítással is minden rendben volt...
Kicsi plusz, hogy benne volt a win7 driver lemez is, annak ellenére, hogy nem volt rajta oprend... ( Úgy tudom, h ez nem járna hozzá, mert "csak" dos van a gépen)
Köszönöm mindenkinek a segítséget...
[ Szerkesztve ]
"Bánj mindennel és mindenkivel úgy, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak."
-
btudos
nagyúr
válasz Andyka0908 #24754 üzenetére
Furcsa, megszokást igényel a billentyűzete, mivel betonstabil, de elég rövid úton jár. Bestbyte-nál egyébként Allee-ban ki van állítva, ott meg lehet nézni, ha pesti vagy vagy jársz Budapesten valamikor.
ocsi12: Van beárazás topik.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
ocsi12
csendes tag
Sziasztok árazásban szeretnék segítséget kérni. A laptopom HP pavilion 1110eh. 2010.-ben vásáról. Minden tartozéka, doboza meg van. Mi volna a reàlis ár amennyiért el lehetne adni?
Köszönöm a segítô vàlaszokat!
-
grigo
őstag
Sziasztok!
1 nap után sem találok az ati oldalán olyan drivert amivel frissíteni tudnám a 7730M vga-mat. Állítólag számítógépem nem rendelkezik a kompatibilis driverrel....Tudtok tanácsot adni?
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
Borote
addikt
A Dell-es driverrel próbálkoztál már?
(#24771) ocsi12: beárazós topicban kérdezd
Mondjuk amikor felteszed a kérdést, akkor lehetőleg egy picivel több információt adj meg róla, mondjuk részletesen, mindent.(#24774) grigo: milyen sorrendben tetted fel a drivereket? Először az Intel, aztán az AMD - mindkettő a hozzávaló, Dell-es driver legyen!
[ Szerkesztve ]
-
grigo
őstag
válasz csobanandras #24775 üzenetére
Megpróbálom még úgy is, de ha az sem akkor van esély rá hogy leszedem a win8-at és win7-el már jobban fog menni?
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
szecska24
tag
Sziasztok. Sok vélemény elolvasása után döntöttem úgy, hogy beruházok egy Dell 7520-ra.
Itt is van előttem a gép, nagyon megnyerő, de van egy bibi. Nem tudok róla USB-ról bootolni. Létezik, hogy ez nem is lehetséges? Annak nagyon nem örülnék... -
csobanandras
tag
Ami fent van a Dell oldalán driver az jó win7/8-hoz is, de ezt amit linkeltem újabb és több fps van a játékokban. Én win7en vagyok itt megy rendesen, win8on nem tudom hogy milyen, de sztem ott se lehet gond vele.
Én 1 hónapig szivtam a rendes driver keresgélésével de most már jó hogy kiadták a 13.1 et -
btudos
nagyúr
válasz szecska24 #24777 üzenetére
Ha van rajta USB 2.0-s port, próbáld azzal. Én is buktam már olyanon, hogy 3.0-s portról nem tudott bootolni, csak 2.0-ról. Amúgy elvileg mennie kéne.
Kell lennie boot sorrendnek, vagy indításkor boot menünek, nincs olyan hogy nincs
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
Háát!
Körbenéztem ma pár üzletben, notebook ügyben, és kicsit elszontyolodtam.
Lehet, hogy hozzászoktam a 2540p-mhez, és csak azért tűnt szinte mindegyik (nem üzleti) notebook ropogósnak: még az új Probook-oknál, és egy 6460b-nél is az alsó, műanyag burkolat gagyinak, recsegősnek tűnt, illetve nem tűnt olyan masszívnak az egész...Eddig egy Probook-on gondolkodtam, de ezek után eléggé elbizonytalanodtam.
Ami viszont meglepett: a Pavilion Sleekbook-ok meglepően masszívnak tűntek a vastagságához, és az előzetes várakozásaimhoz képest. Műanyag, de nem olyan gagyi, mint a 635-ös; egy reccsenés nem sok, annyit sem sikerült kifacsarnom belőle - persze csak kulturáltan próbálkoztam. A zsanérja is egész korrekt, és a zsírlerakódásokat sem gyűjti olyan durván.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
-
félisten
Szerintetek a kisméretű kijelzők, huzamos használat után maradandóan ronthatják a látást?
Csak mert alapvetően ezért tervezek nagyobb gépet venni: néha észreveszem, hogy fárad a szemem, de nem tudom, hogy ez egy 14,1'-os kijelzőnél sokkal jobb lesz-e. Annyira most nem zavar, de a hosszú távú hatásoktól kicsit tartok.
(#24787) Borote
Olyat nem láttam, de képek alapján jobbnak tűnik a HP-nél![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tikakukac
titán
válasz AxBattler #24791 üzenetére
A fos panel, az cseszi ki a szemet. 10" viszont órahosszat már kényelmetlen. Szóval subnoti rendes panellel már tuti. Nekem is allergiás a szemem a vackokra, panelcsere óta békésen megvagyok
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz AxBattler #24791 üzenetére
Ha a könyvolvasás nem rontja a szemet, akkor a 13 colos monitor hogy rontaná? Ezek az urban legendek, hogy a monitor, sötétben olvasás, közelről TV nézés, vagy más szemüvegének viselése rontja a szemedet, mind hülyeségek.
Az egyetlen dolog ami ronthatja a szemedet, az a genetika. Vagy a szarul elvégzett szemműtét.
The glass is already broken.
-
félisten
Nem tudom pontosan milyen panel, csak azt hogy LED, és kb. 75-80% fényerőn használom, az erősebb már vakít. Aggaszt ez a dolog, de sajnálom feladni a kis készülék előnyeit.
-
troland26
őstag
Kedves ismerősöm apja tegnap ezt a notit vette az Auchanba Acer E1 571 Vélemény ? ja 119k volt...
-
félisten
válasz Tikakukac #24796 üzenetére
Annyira nem szeretném buherálni...
Szóval akkor azt mondjátok, hogy ezért nem érdemes nagyobbra váltani?(#24797) troland26
Fogalmazzunk úgy, hogy lehetett volna rosszabb is. Bár a V3-as szériáról nincs annyi infóm... Valaki?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
troland26
őstag
válasz AxBattler #24798 üzenetére
Próbálgattam elég korrektnek tűnt a masina , de hang nem volt valami meggyőző ..mondhatni elég gyengén szólt .. tudom , hogy persze a laptopok nem a hangra vannak kihegyezve , de létezik olyan ami normális minőségben szól ? A kijelző betekintési szöge sem volt túl jó ...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest