Új hozzászólás Aktív témák

  • MornKapitány

    tag

    válasz brumi1024 #22540 üzenetére

    Az, hogy valaki üzleti gépet vesz nem azt jelenti, hogy kényszeresen excel és word dokumentumok szerkesztésére kell használnia. És nem is csak videokonvertálásra. De pl. iPad-re átkonvertálok egy filmet, van hogy filmet is vágok, mert arra is jó. Előfordul, hogy elcsábulok vizsgaidőszakban és játszom egy picit. Persze nem erre vettem, de ezért nem szeretnék albérletbe is egy asztali gépet. Az elég otthonra :). De sajnos kicsit többet szoktam, mint egy óra. És azért nem kell konstans módon 100%-on lenni. Ha nem is 50 fokra fog felmenni, de 45 fokot belő magának. És megérteném, ha alumínium lenne az egész ház, mint egy macbooknál.
    Ráadásul személy szerint nem vagyok elájulva a Latitude/Precision anyagminőségétől. Nálunk a laborban akad mind a kettőből (azt hiszem előző széria), rendszeresen használom őket, de valahogy egyik sincs az elitebookom közelében kaszniügyileg, billentyűzet. És itt azért akad, hogy komolyabb számítási feladatokat kell futtatnia a processzornak, akár 1 kerek órán is át :).

    Szerintem egy üzleti gép ne melegedjen így, mert azért fizet ki érte az ember többet, hogy ne kelljen különösebb kompromisszumot kötnie. Ráadásul a workstation-jei a dellnek is fűtenek rendesen (sajnos az új elitebookoknál is ez a baj).

    "I'm a doctor, not an engineer." Dr. Leonard McCoy

Új hozzászólás Aktív témák